1:5
(1:1)
32. O. Byrtus (vl.)
67. J. Lampa
69. J. Lampa
73. P. Dao
81. J. Lampa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj vyškolil Český Těšín


Branky


7. P. Kiška - 32. O. Byrtus (vl.) , 67. J. Lampa , 69. J. Lampa , 73. P. Dao , 81. J. Lampa
0

Fotbalisté Háje ve Slezsku se v prvním mistrovském utkání opravdu pochlapili, když vyučili nepříjemný tým Českého Těšína. Ke cti jim slouží, že toho docílili na venkovním hřišti. Úvodní pětačtyřicetiminutovka nabídla celkem vyrovnanou podívanou, ale po přestávce už úřadovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bodové plány Háje ve Slezsku přitom vážně ohrozila hned 7. minuta, kdy dostal příliš mnoho prostoru domácí Kiška a brankář Bartoš nestačil zareagovat – 1:0. Svěřenci trenéra Baránka však postupně získávali půdu pod nohama. Jejich zvýšená aktivita sklidila gólové ovoce ve 32. minutě. Janíček nastřelil míč do šestnáctky a Byrtus ho před číhajícím Prokešem uklidil do vlastní kasy – 1:1. Ve druhém dějství už existovalo na trávníku pouze hostující mužstvo. Misky vah se na hájeckou stranu překlopily v 67. minutě. Prokeš naservíroval balon na zlatém podnose Lampovi a ten se zblízka nemýlil – 1:2. O pár vteřin později si Lampa opět vychutnal potlesk svých spoluhráčů, když slabší pravačkou zamířil přesně ke vzdálenější tyči – 1:3. Další tvrdý direkt domácí obdrželi od střídajícího Daa, který obelstil dva zadáky a zvýšil na 1:4. Největší ovace však po zápase patřily Lampovi, který v 81. minutě zkompletoval hattrick – 1:5. 

 

Autor: Jan Obludník

 



Ohlasy k zápasu



TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (trenér): Zpočátku to příliš nadějně nevypadalo, protože jsme po hloupé chybě inkasovali. Naštěstí jsme ještě do přestávky dokázali vyrovnat a ve druhém poločase už nám to tam napadalo. V obrovském vedru soupeři docházely síly, zatímco my jsme na tom byli fyzicky dobře. Posily přinesly do mužstva velké oživení. Snad nikdy se nestalo, abychom měli na lavičce pět náhradníků



Sestavy


FK Český Těšín
V. Pecha [-] - L. Mendrok [-] , P. Matuszek [-] , J. Zogata [-] (66. J. Kupczak [-] ) , S. Zogata [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] , P. Kiška [-] , I. Kantor [-] (26. D. Michalisko [-] ) , O. Byrtus [-] , L. Rac [-]

TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - M. Vyležík [-] , P. Uvíra [-] (61. P. Dao [-] ) , H. Prokeš [-] , J. Lampa [-] , Z. Eršil [-] (69. R. Staníček [-] ) , I. Janíček [-] (73. Š. Továrek [-] ) , L. Malcharek [-] , P. Konvička [-] , O. Matěj [-] (79. O. Prokša [-] ) , Š. Blažej [-] (66. R. Kolig [-] )

ŽK: 21. I. Kantor , 43. L. Rac , 58. S. Zogata , 85. J. Kupczak - 3. Š. Blažej , 27. M. Vyležík , 43. I. Janíček , 85. R. Staníček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - VIDLIČKA Daniel, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.