0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná loupila v Heřmanicích


Branky


0

Vše důležité se událo až po přestávce. Hosté se ujali vedení, které stvrdili v nastavení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naše mužstvo zajíždí na půdu soupeře,který se netají postoupit do vyšší soutěže.Heřmanice začínají tlakem a již v 5.min.vysílají do brejku Stanovského,kterého Preisner vychytává.V 15.min,domácí zkouší tvrdou střelu,Čeladenský gólman chytá.Obrovskou příležitost mají Heřmanice v 25.min,když po brejku z levé strany následuje centr do vápna amíč trefený ve skluzu razítkuje tyč.Odpovědí Čeladné je střela Fojtíka z 20m,která končí těsně nad břevnem.Výhodu standartní situace má Čeladenský Beskyd v 32.min,střela zahrávaná Padychem končí vedle tyče.Blíž ke gólu mají domácí v 44.min,když po dlouhém autu před gólmana vzniká závar,se štěstím Preisner míč chytá.

 

Do druhého poločasu nastupuje Čeladná jako vyměněná.Martin Váňa zahrává aut na Waldera,který mu vrací,střela na Andrejka,který vyráží i následující dorážku.V 53.min se ukazuje Čeladenský rychlík Walder když dostává míč do běhu,střílí na brankáře-ten jeho pokus se štěstím vytahuje na břevno!O tři minuty později má výhodu rohového kopu Martin Váňa,který posílá míč na zadní tyč,nejvýše vyskakuje Farský-razítkuje tyč..Obrovskou příležitost má Oliver Walder v 58.min-když dostává pas od Fojtíka do běhu,lobuje gólmana,míč končí na břevně!V 67.min,zahrává aut Martin Váňa k Jarošovi,ten míč potahuje až před 16 a tvrdou střelou do šibenice nedává Andrejkovi šanci 0-1!Další šanci má Walder,volí střelu,ta končí u brankáře!Domácí už hrají vabank,čehož využívá Čeladná v 93.min,po získání míče následuje centr na Barana,který postupuje Farskému a ten do prázdné branky uklízí a pečetí tak výsledek na 0-2!

 

zdroj: http://www.skceladna.cz

 



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - J. Stanovský [-] (76. J. Strakoš [-] ) , K. Půda [-] (77. M. Šebek [-] ) , M. Šimáček [-] , D. Mlčoch [-] (61. P. Schwarz [-] ) , E. Opata [-] (68. O. Strojek [-] ) , D. Tomšů [-] , V. Potůček [-] , S. Mantey [-] (76. A. Effa [-] ) , R. Koval [-] , D. Fojtík [-]

SK Beskyd Čeladná
T. Preisner [-] - A. Fojtík [-] , M. Jaroš [-] , R. Kublák [-] , M. Šimák [-] , J. Padych [-] (78. J. Kahánek [-] ) , O. Walder [-] (76. T. Baran [-] ) , M. Váňa [-] (87. P. Novák [-] ) , M. Váňa [-] , A. Taraba [-] , J. Farský [-]

ŽK: 84. D. Fojtík , 88. D. Mlčoch - 93. T. Preisner .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: JAHODA Kamil - ŠIMEČEK Michal, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.