3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže začal vítězně


Branky


13. D. Kožík , 80. D. Charvát , 94. M. Petrík (p.) - 56. R. Bartoš
0

Stará Bělá se po poločase ujala vedení. Polanka dokázala skóre srovnat, ale rozhodující branka přišla deset minut před koncem. Výhru pak jistila Stará Bělá z penalty v nastavení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení v 13. minutě po chybě Uhra otevřel skóre utkání Kožík. Polanečtí zahrozili z přímého kopu v 18. minutě, Kaluža ale branku přestřelil. Domácí ke konci poločasu mohli zvýšit vedení, po chybě polanecké obrany ale branku nevsítili.

 

Do druhého poločasu nastoupil místo Uhra Ševčík a hned mohl srovnat v 51. minutě, kdy trefil tyč. V 55. minutě se již hosté dočkali, po centru z leva zakončil akci Bartoš a srovnal. V 71. minutě mohl otočit skóre Ševčík, ve vyložené šanci ale selhal. V 80. minutě se domácí opět ujali vedení, kdy se trefil Charvát. Polanečtí mohli srovnat o chvíli později, bohužel Bartoš netrefil branku. V již nastaveném čase dostal červenou kartu Řehulka za faul loktem a kopala se penalta. Tu proměnil Petrík a uzavřel skóre na 3:1.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): Do dnešního utkání jsme nastupovali jako outsider, a i v těch následujících tomu nebude jinak. Ctíme a respektujeme velkou sílu individuálních kvalit našich soupeřů, a proto si vážíme každého zápasu, který můžeme proti nim odehrát. Pro nás každé utkání je a bude něco mimořádného, nikoli samozřejmost. Polanka ukázala svou sílu (i negativní) zejména ve druhé půli, kdy nás hodně zmáčkla a měla spoustu centrovaných míčů do pokutového území. My jsme jim však k tomu svým výkonem výrazně pomohli. Nebyli jsme si schopni přesně přihrát, udržet míč v předních pozicích a už jsme nebyli tak důslední v dostupování hráčů, jako tomu bylo v první půli, kde jsme podali solidní týmový výkon.




Sestavy


FK Stará Bělá
I. Rajko [-] - O. Malík [-] (90. R. Ceremuga [-] ) , J. Dziža [-] , D. Charvát [-] (92. J. Kačer [-] ) , M. Wendtner [-] , V. Jaroš [-] (82. J. Petrovský [-] ) , D. Kožík [-] (45. M. Kresta [-] ) , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] , R. Mika [-] , O. Pytlík [-]

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] (46. J. Ševčík [-] ) , P. Miko [-] (66. D. Mašlanka [-] ) , T. Gajďok [-] , J. Kaluža [-] , M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] (93. R. Drulák [-] ) , D. Šindler [-] (80. L. Uhlík [-] ) , D. Koutný [-] (82. R. Bartoš [-] ) , N. Andrýsek [-] , R. Bartoš [-]

ŽK: 39. M. Wendtner , 53. M. Rusinko , 54. J. Dziža , 89. O. Malík - 29. D. Koutný , 32. R. Bartoš , 73. J. Ševčík . ČK: 94. R. Řehulka .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: LALÍK David - JURČEK Ondřej, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.