2:1
(0:0)
83. M. Ronec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová vstoupila vítězně do nového ročníku


Branky


53. D. Renta , 63. A. Hruška - 83. M. Ronec
0

Orlová se ujala ve druhé části vedení o dvě branky. Bílovec v závěru už jen korigoval skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výhra nejmladšího týmu v celé soutěži.Orlovský tým ukázal svým soupeřům,že se s námi musí rozhodně počítat a že nebudeme za nějakého otloukánka.Náš dnešní soupeř Bílovec-měl impozantní vstup do utkání.Prvních dvacet minut nás téměř nepustil za půlku.Ovšem tlak soupeře jsme přečkali s výbornou obranou a přímo fantastickým brankářem Ščerbou.Brankář Ščerba během celého utkání svůj tým podržel a soupeř si na něm vylámal zuby minimálně při šesti tutovkách.Celý tým hrál ovšem velice dobře.Po úvodních dvaceti minutách se osmělil i domácí tým Orlové a pustil se do útočné snahy.Jejimž důsledkem bylo série pěti rohů v krátkém časovém intervale.Když soupeř zjistil že to nepůjde kombinačně tak přitvrdil a znervozněl.Bohužel i domácí tým se nechal vyprovokovat k zbytečným faulum plynoucím ze hry,jejimž důsledkem byla druhá žlutá karta v časovém rozmezí pro nováčka v Orlovském týmu Františka Jaška a pro soupeře začala předlouhlá přesilovka trvající 55 minut.Kdo si ovšem myslel že soupeř toho využije musel být nemile překvapen.Soupeř si sice šance vytvořil,ale vynikající výkonem podržel Orlovský tým brankář Ščerba.Navíc Orlová pořádala nebezpečné výpadky do Bílovecké obrany.

 

Druhý poločas začal velkou šancí Bílovce ovšem na svém místě byl opět pozorný Ščerba.Pak se zastřeloval domácí kanonýr Renta-ovšem první pokus mu brankář Bílovce chytil,druhý šel hodně vedle,jenže soupeř si z toho nevzal ponaučení a pusti Rentu po křídle do třetí šance a z úhlu fantastickým lobem překonal zkoprnělého brankáře Bílovce.Orlové bylo najednou všude plno a nebyl znát rozdíl jednoho hráče v poli navíc.A když o deset minut později 18letý dorostenec Adam Hruška rozjásal spokojené publikum v Orlové podruhé začalo to vypadat velmi nadějně.Ovšem soupeř zapnul a dalšími šancemi dal vyniknout výborně hrající obraně Orlové a skvělému Ščerbovi.Za Orlovou pak v jasné tutovce neuspěl opět Renta.A tak soupeř poprvé a naštěstí naposled v utkání se rozhodl potrápit Orlovský tým,tentokrát ovšem vyšachoval Orlovskou obranu tak dokonale že byl i výborný Ščerba bezmocný a hostující kapitán Ronec vykřesal jiskřičku naděje.Díky výborné souhře celého týmu ovšem Orlová odolala a vybojovala tak první tři body v soutěži.

 

zdroj: http://www.fkslaviaorlovalutyne.cz



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] , M. Koschny [-] (68. M. Kubiš [-] ) , T. Cmorják [-] , T. Botur [-] (63. L. Koník [-] ) , A. Hruška [-] , D. Renta [-] , F. Jašek [-] , P. Pavlík [-] , R. Schimke [-] (90. J. Andl [-] ) , A. Wojnarovský [-]

FC Bílovec
R. Silber [-] - M. Seidler [-] , R. Melecký [-] , P. Žídek [-] (66. D. Dluhoš [-] ) , J. Vaněk [-] (61. T. Socha [-] ) , M. Ronec [-] , A. Dluhoš [-] (81. P. Moučka [-] ) , O. Pavlík [-] , T. Malina [-] (89. J. Dresler [-] ) , J. Tomášek [-] (38. F. Richter [-] ) , L. Černín [-]

ŽK: 18. F. Jašek , 88. T. Věčorek - 55. L. Černín , 71. O. Pavlík , 90. M. Seidler . ČK: 35. F. Jašek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - ČUBA Daniel, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.