0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:00

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zámrsk i nadále pokračuje na vítězné vlně


Branky


9. M. Jiráský (p.) , 62. P. Kupka (vl.) , 71. M. Jiráský , 72. M. Jiráský , 82. M. Hovorka
0

Sloupnice byly bez šance a my utkání přibližujeme pohledem hostujícího klubu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

zdroj: facebook.com/skzamrsk

"V 7. kole jsme v neděli zajížděli do nedaleké Sloupnice, aktuálně 12. týmu soutěže. Utkání v pěkném areálu sledovalo 85 diváků.

 

První střelou utkání se prezentujeme my, trefujeme rohový praporek :) . 9) Jiráský přihrává v pokutovém území Novákovi, kterého zastavuje nedovoleně domácí gólman. Následnou penaltu s přehledem proměňuje náš bomber Jiráský 0 : 1. Na Tondovu přihrávku do dobré pozice bohužel nedosáhne Houžvička. Akce 2 na 2 končí nepřesnou přihrávkou Jiráského. Centr Matouška si nachází Brychta, v dobré pozici míří mimo 3 tyče. Houžvička na Jiráského, jeho střelu po uvolnění kryje domácí gólman. Na hřišti se přiostřuje a k vidění je několik nedovolených zákroků. Faulovaný Jiráský sám zahrává standardní situaci, bohužel míjí branku. Tondovu tvrdou střelu vyráží pohotový gólman. Do kabin se jde za stavu 1 : 0 pro hostující Zámrsk

 

Druhý poločas začíná náporem domácích. Trestný kop z dobré pozice kryje Lorenc. Střídající Lachtan špatně trefuje míč, domácí zahrávají nebezpečný rohový kop, s obtížemi se ubráníme. Tonda míjí zcela odkrytou branku domácích. 60) Postupujeme 3 na 2, Jiráského kolmá přihrávka však končí pouze na kopačkách domácích hráčů. 62) Hovorkův trestný kop si sráží domácí obránce do vlastní branky, Zámrsk navyšuje vedení na 2 : 0 . 64) Lorenc hasí nebezpečnou akci domácích odkopem do kukuřice :) . 65) Dobrou akci a přihrávku do pokutového území kryje s obtížemi domácí gólman. 70) Houžvička útočí po straně, přesnou nahrávkou nachází Jiráského, který nekompromisně zvyšuje na 3 : 0. 72) Hovorka uvolňuje Tondu, ten přihrává osamocenému Jiráskému, který završuje hattrick – 4 : 0. Na domácích hráčích se začíná projevovat únava po sobotním vydařeném vinobraní :) . 76) Novák dobře uvolňuje Jiráského, který se bohužel utopil ve svých kličkách a míč ztrácí. 78) Jiráského střelu z 25 metrů vyráží parádním zákrokem domácí gólman Mikulecký. 82) Zmatků v pokutovém území domácích se snaží využít Forgáč, jeho střelu chytá za golmana domácí obránce, následná střela Hovorky propaluje vše co mu stojí v cestě – 5 : 0. 84) Matoušek R. zahazuje loženku na malém vápně. Ve zbytku hrací doby se utkání spíše už jen dohrává.

 

Soutěží i nadále proplouváme bez ztráty bodu, s 21 body máme náskok 5 bodů na druhou rezervu Ústí nad Orlicí. Jablonné nad Orlicí a náš příští soupeř, nováček z Tatenic mají o bod méně. Tabulku střelců opanuje Jiráský s neskutečnými 16 zásahy (2,3 branky na utkání) Aby chvály na tohoto hráče nebylo dost, připomínáme že během posledních 3 utkání Michal pokaždé vstřelil hattrick :) I další příčky patří našim borcům, 2. Hovorka 7 branek a 3. Novák 5 branek.

 

Od fotbalové asociace jsme obdrželi nabídku, zda nechceme v krajském přeboru vystřídat trápící se Dobříkov. Tuto nabídku odmítáme s tím, že se s tímto 2km vzdáleným soupeřem raději utkáme v přístím ročníku krajské 1. A třídy :)

V zápase 8. kola přivítáme v neděli 1.10 od 15,30h na svém hřišti aktuálně 3. tým tabulky Tatenice."

 



Sestavy


SK Sloupnice
M. Mikulecký [-] - F. Kučera [-] (73. V. Mahurský [-] ) , M. Dočkal [-] , P. Nguyen [-] , P. Kupka [-] , L. Štarman [-] (41. V. Fikejz [-] ) , J. Vašina [-] , V. Vera [-] (72. J. Černý [-] ) , T. Jelínek [-] (46. A. Vodehnal [-] ) , V. Jelínek [-] , L. Fikejz [-]

SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - M. Jiráský [-] , M. Hovorka [-] , P. Novák [-] , A. Csernyanszký [-] (78. D. Houžvička [-] ) , T. Houžvička [-] (73. R. Matoušek [-] ) , O. Forgáč [-] , M. Brychta [-] (46. M. Jiráský [-] ) , P. Matoušek [-] (70. P. Kajsrlík [-] ) , R. Mudrich [-] , M. Bálek [-]

ŽK: 9. M. Mikulecký , 68. P. Nguyen - 21. O. Forgáč , 45. P. Novák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - BENEŠ David, DOSKOČIL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.