Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

14.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Řasnice si poradila s Bílým Potokem


Branky


0

V předposledním kole III. třídy Sever Libereckého okresu proti sobě nastoupila mužstva Dolní Řasnice a Bílého Potoka. Pro Dolní Řasnice to byl poslední zápas na domácím hřišti v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky již do bojů o první příčku zasáhnout nemohou. Mohou si však v závěru sezóny vylepšit postavení v tabulce. Oproti Bílému Potoku, který měl předešlé kolo volno, Dolní Řasnice chtěli napravit zaváhání proti rezervě Nového Města pod Smrkem.

 

Ofenzivní smršť domácích

Domácí byli na začátku poločasu lepší a vytvořili si pohodlný náskok 3:0. Trefili se Šimička, Turek a Němeček. Poté se do hry dostali hosté a domácí musel několikrát podržet výbornými zákroky brankář Krause. Před poločasem domácí brankář Krause inkasoval a do kabin se šlo za stavu 3:1.

Dolní Řasnice dokráčela ke třem bodům

Nástup do druhé půle měli lepší hosté a z penalty korigovali na rozdíl jediného gólu 3 : 2. Domácí ale drama nedopustili a od 60. min. postupně navyšovali náskok. Na 4 : 2 zvyšoval Kavur. Podruhé se trefil Šimička a na konečných 6 : 2 upravil Němeček.



Ohlasy k zápasu


Dolní Řasnice
Šimička Martin: Největším soupeřem pro obě mužstva bylo děsné vedro a všichni byli rádi, že ve zdraví dohráli.




Sestavy


Dolní Řasnice
M. Krause [-] - M. Kovačík [-] , L. Rybarik [-] , M. Němeček [-] , T. Kovačík [-] - V. Zrůst [-] (70. D. Karala [-] ) , M. Sivák [-] , J. Turek [-] , M. Kavur [-] (61. M. Knapp [-] ) - P. Sochor [-] , M. Šimička [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.