D. Jirásek 81. (p.)
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodly penalty


Branky


81. D. Jirásek (p.) - 1. J. Kříž
0

Facebook domácího týmu přenáší report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Někteří diváci byli ještě u pokladny a už se měnilo skóre.První minuta a nikým neatakovaný Kříž a jeho povedená střela poslala hosty do rychlého vedení.A to bylo v podstatě vše zajímavé v prvním poločase.Domácí si nevytvořili jedinou možnost k ohrožení Zahradníka.Navíc už v takhle okleštěné sestavě(v průběhu podzimu z různých důvodů vypadlo 6 hráčů) musel ve 30 min. ze hřiště se svalovým zraněním Mládek,což byla další komplikace pro domácího trenér.

 

Ani v druhé části to nevypadalo ,že by Načešice na soupeře přitlačili a dokázali si vytvořit souvislý tlak.Hostům výsledek vyhovoval,takže přítomní diváci toho fotbalového příliš neviděli.Až v 81 min se do pokutového území protlačil F:Jirásek,byl faulován a D.Jirásek se v pokutových kopech příliš nemýli a srovnal na 1:1.Týž hráč mohl v 88 min. otočit zápas na domácí stranu,ale na míč,který stačilo dorazit za záda Zahradníka bohužel nedosáhl.Takže se šlo do pokutových kopů.Po třetí sérii to vypadalo že dva body zůstanou v Načešicích,jenže následně domácí střelci selhali a tak rozhodla až desátá série,kdy už se prakticky vystřídali všichni hráči co byli na hřišti a plusový bod si nakonec odvezli Pardubičky.

 

zdroj: Mezilesí Načesice - facebook



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] (90. V. Bejr [-] ) - D. Jirásek [-] , M. Tamchyna [-] , J. Hladina [-] , M. Svoboda [-] - P. Pejcha [-] , P. Nägele [-] , J. Stehlík [-] , V. Mládek [-] (30. M. Kodera [-] ) - F. Jirásek [-] , D. Levínský [-]

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - P. Jonáš [-] , O. Rezek [-] , J. Kříž [-] (76. T. Buš [-] ) , L. Svoboda [-] , F. Libánský [-] , P. Doležal [-] (86. T. Svoboda [-] ) , T. Svatoň [-] , P. Münzberger [-] , D. Martan [-] , J. Bříza [-] (46. R. Froš [-] )

ŽK: 45. P. Pejcha , 65. D. Levínský - 15. P. Doležal , 36. L. Svoboda , 39. P. Münzberger , 41. O. Rezek , 45. J. Kříž , 84. T. Buš .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Zerzán Miloš - VOLNÝ Bohuslav, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.