0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelouč nestačila doma na Svitavy


Branky


0

K zápasu se vyjádřil hostující trenér.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Svitavy B
Pavel Brandejs, trenér:: Již za tradici musíme považovat, že dáváme s velkými problémy dohromady 11 lidí, kteří by v utkání nastoupili. Tentokrát nám výrazně pomohl Filip Zbyšek Škraňka, který se objevil doma pouze na chvíli před dalším svým zahraničním pracovním pobytem. Všichni mu děkujeme za ochotu nám výrazně pomoci. Za překráného počasí v nádherném prostředí jsme sehráli kvalitní fotbalovou partii. Na týmu bylo znám odhodlání, byl dostatečně soustředěný a po zásluze byl odměněn. Vítězná branka padla ve 38. minutě. Ivo Kyncl z poloviny hřiště viděl zcela volný prostor na levé straně, poslal přesnou přihrávku Danovi Oldovi Říhovi, který, pro něj netypicky, zachoval chladnou hlavu a bravurně svoje sólo na gólmana zakončil střelou po zemi k tyči. Po většinu prvního poločasu jsme měli více ze hry. Byly však pasáže, kdy míč více drželi domácí. Do žádné šance jsme je však nepustili. Naopak, Jirka Sedlák mohl lépe načasovat svůj náběh na rohový kop a pak by jeho hlavička byla ještě nebezpečnější. Stejně tak jsme lépe mohli vyřešit brejk v podání dvojice Honza Scheib - Michal Ryšavý. Ve druhém poločase, a hlavně v jeho závěru, měli domácí tlak, ale byl pouze platonický. Dostávali jsme se k nebezpečným brejkům, ze kterých jsme mohli a hlavně měli utkání rozhodnout. Filip Škeřík několik pláchl domácím, ale v koncovce tváří v tvář Šutovcovi si počínal rozpačitě, střela Michala Ryšavého z dobré pozice z vápna skončila jen těsně vedle tyče přeloučské branky, závar, po kterém domácí gólman zůstal ležet mimo branku, jsme také nedovedli k úspěchu. A tak se mohlo stát, že nechytatelná nevídaná pumelice z 35 metrů mohla skončit v levém horní rohu branky, kterou střežil Milan Kavalír, a nezaslouženě bychom nevyhráli. Závěr byl poněkud hektický, ale i ten jsme zvládli a potvrdili si, že koncentrace, nasazení, odhodlání přinesou kvalitu a body. Utkání bylo odřízeno korektně a příjemné přeloučské prostředí se vstřícnými lidmi jsme rádi využili ke konzumací výtečných klobásek.



Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - F. Kosek [-] (73. P. Volejník [-] ) , L. Machačný [-] , L. Chaloupský [-] (46. J. Pokorný [-] ) - J. Hruška [-] (46. F. Koch [-] ) - V. Vančura [-] , J. Kmoníček [-] (46. J. Novák [-] ) , A. Ulrych [-] , J. Váša [-] , M. Kačírek [-] , L. Hladík [-] (46. R. Klouda [-] )

TJ Svitavy B
M. Kavalír [-] - P. Uhlíř [-] , J. Scheib [-] , D. Říha [-] , M. Ryšavý [-] , F. Gregor [-] , F. Škeřík [-] , M. Vacek [-] (69. F. Škraňka [-] ) , J. Kubík [-] , I. Kyncl [-] , J. Sedlák [-]

ŽK: 56. F. Koch - 41. J. Sedlák , 64. M. Ryšavý , 90. D. Říha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlor Robert - PRECLÍK Martin, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.