1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:30

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy padly doma


Branky


0

Zápas pohledem domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpočátku bylo na obou týmech patrné vědomí důležitosti duelu, hrálo se hodně opatrně. Jenže po necelé čtvrthodině přišel blesk z čistého nebe, přízemní centru do vápna špičkou kopačky „lízl“ Jožák a Cabal ke své levé tyči nedosáhl – 0:1. Domácí ihned zvýšili svoji aktivitu a vypracovali si několik výborných možností. Svoboda ale z ostrého úhlu nastřelil břevno a v největší tutovce se na Křemenáka řítil od půlky hřiště Scheib. Souboj „z očí do očí“ však vyhrál gólman, který vytasil perfektní zákrok. Také po přestávce přišel rychlý úder hostů, když si na rozehraný trestný kop naběhl špatně pokrytý M. Nespěšný a hlavou usměrnil balon mimo Cabalův dosah. Domácím nezbylo nic jiného než vrhnout všechny síly dopředu, vynutili si místy poměrně znatelnou územní převahu, leč jen územní. Do kloudného zakončení se nemohli dostat, některé závary ve vápně a standardní situace spolehlivě hrající defenziva odvrátila. Teprve v samotném závěru se v ní objevila skulinka a Kubík zblízka snížil, to ovšem bylo v posledních vteřinách a vzápětí zazněl závěrečný hvizd pečetící cennou výhru Pomezí.

 

zdroj: http://www.tjsvitavy.net



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Pavel Brandejs, trenér TJ Svitavy B:: Zápas měl být rozhodnutý do poločasu, jenže my nedáme branku ani z útoku dva na nikoho. Hosté byli maximálně produktivní, udeřili po našich velkých chybách. Neskládáme však zbraně, rvát se budeme nadále.

TJ Sokol Pomezí
Milan Nespěšný, vedoucí mužstva TJ Sokol Pomezí: Domácí začali aktivně, ale úvodní čtvrthodinu jejich náporu jsme přečkali a potom po standardní situaci sami udeřili. Klíčové pro další vývoj bylo, že Křemenák vychytal soupeři stoprocentní gólovku, možná to byl rozhodující moment celého zápasu. Po přestávce nám vyšla další standardka a ve zbytku utkání si naši obránci a brankář poradili se všemi pokusy soupeře, až na jedinou výjimkou v úplném závěru. Pro nás se jedná o velice cenné tři body.



Sestavy


TJ Svitavy B
T. Cabal [-] - D. Svoboda [-] , J. Scheib [-] (65. D. Bednár [-] ) , D. Říha [-] , M. Ryšavý [-] , F. Gregor [-] (81. P. Marvan [-] ) , F. Škeřík [-] , M. Vacek [-] , J. Kubík [-] , I. Kyncl [-] , F. Čížek [-] (46. D. Bárta [-] )

TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - L. Sláma [-] , M. Mička [-] , P. Bureš [-] - M. Stýblo [-] , O. Veselý [-] , V. Ehrenberger [-] (19. P. Pořízka [-] ) - M. Nespěšný [-] - M. Vaško [-] , J. Jožák [-] (78. P. Drobný [-] ) , L. Roušar [-]

ŽK: 43. J. Jožák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - JEHLÁR Radek, HALVA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.