0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pomezí nestačilo na Újezd


Branky


0

Krátký report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po utkání v Pomezí se ukázalo, jak důležitá je existence našeho béčka. Trenérovi Abtovi chyběla čtveřice hráčů ze základní sestavy (M.Vomáčka, Fulík, Pešina a Částek), přesto byl schopen postavit velice kvalitní jedenáctku i s kvalitními náhradníky. Utkání začalo naším náporem, Frňka a Drahoš mířili těsně vedle. Domácí po našich chybách se také dostali dvakrát před Janeckého, ale zbrkle zahazovali. Ve 20.min. Drahoš trefil tyč, míč se odrazil na pintík pro kopání penalty, kde stál šťastný gólman Pomezí Křemenák. Neúspěšná byla i další zakončení druhé půli se hra vyrovnal Frňky, Štarmana a Vrabce. Největší šanci prvního poločasu zazdil Štarman, který na velkém vápně přehazoval Křemenáka, ale jeho oblouček skončil vedle.

     Ve druhém poločase se hra vyrovnala, dvakrát zahrozili domácí,  naše obrana ale nebezpečí odvrátila. Velké příležitosti měl zejména Štarman, ale jeho dvě střely z malého vápna šly nad břevno. Závěr zápasu přinesl náš tlak. Když už se zdálo, že o bodovém přídělu rozhodne dovednostní soutěž, nastal rozhodující okamžik. Dvě minuty před koncem se míč dostal k Drahošovi, ten mířil k tyči a rozvlnil síť. 0:1. A to nebylo vše. V nastaveném čase Pomezí kopalo roh za asistence brankáře Křemenáka v našem pokutovém území. My jsme míč odkopli na půlku, kde stál Frňka, a pro něho nebyl problém míč dopravit do prázdné branky. 0:2.

 

zdroj: http://www.fotbal-du.cz



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - L. Sláma [-] , M. Mička [-] , P. Bureš [-] (76. P. Drobný [-] ) - M. Stýblo [-] , J. Svoboda [-] , V. Ehrenberger [-] (56. P. Pořízka [-] ) , O. Veselý [-] - M. Nespěšný [-] , Z. Stodola [-] - J. Škáva [-] (85. M. Kotouček [-] )

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - J. Vomáčka [-] , P. Frank [-] , D. Kabrhel [-] (74. P. Kalánek [-] ) , P. Drahoš [-] , R. Mandlík [-] - M. Frňka [-] - M. Vrabec [-] , O. Klusoň [-] , M. Kopecký [-] , P. Štarman [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jansa Adam - DEPEŠ Michal, DOSKOČIL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.