Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:00

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd přejel Kunčinu ve druhé půli


Branky


0

Újezd o výhře rozhodl čtyřmi góly ve druhé půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu utkání se ocitl před brankářem Hutirou osamocený Kopecký, ale gólman hostů skokem pod nohy zabránil nejhoršímu. V 9.minutě hosté zahrávali volný přímý kop. Na mokrém terénu Janecký míč neudržel a Pešava se štěstím dopravil míč do sítě - 0:1. Kolem dvacáté minuty si vytvořili domácí značný tlak, kopali sérii rohů. Vrabec měl na noze loženku, ale na brankové čáře nedosáhl na ostrou přihrávku. Štarman poslal míč hlavou nad kasu. Míč létal v pokutovém území, ale vyrovnat se nepodařilo. Až minutu před koncem poločasu dal Mandlík na 1:1. 

 

Ve 48. vystřelil hostující Pařil z malého vápna, Janecký prokázal svůj vynikající postřeh a tutovku chytil. Hned z protiútoku Frňka uličkou prostrčil na Drahoše a ten pohodlně překonal Huritu - 2:1. V 67. minutě Hutira nadvakrát chytil přímý kop Frňky. V té době už hostující celek nevydržel s presováním, které ho zdobilo po hodinu hry, začaly mu docházet i fyzické síly. V 74.minutě po nádherné kombinaci dal Frňka třetí zásek - 3:1. O minutu později Štarman trefil míč ideálně a brankář Kunčiny na dělovku nereagoval - 4:1. Konečný výsledek stanovil po centru Frňky Mandlík střelou pod víko - 5:1. 



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - J. Vomáčka [-] , P. Frank [-] , R. Mandlík [-] , D. Kabrhel [-] , P. Drahoš [-] (80. M. Nadvorník [-] ) - M. Frňka [-] - O. Klusoň [-] , M. Vrabec [-] , P. Štarman [-] (84. J. Rejman [-] ) , M. Kopecký [-] (86. Z. Doležal [-] )

TJ Sokol Kunčina
J. Hutira [-] - Z. Pešava [-] , T. Pagáč [-] , L. Eliáš [-] , R. Zeman [-] (80. J. Brychta [-] ) - M. Sedláček [-] , Z. Šmehlík [-] , L. Švanda [-] , O. Brychta [-] - F. Pařil [-] (70. T. Kumhala [-] ) , J. Tlustoš [-] -

ŽK: 43. M. Frňka , 45. M. Vrabec - 41. L. Švanda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vaško Milan - NOVÁKOVÁ Karolína, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.