2:1
(0:0)
90. L. Benda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:00

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ředice těsně porazily Mýto


Branky


0

Mýto snížilo až v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpočátku se oba soupeři pouze oťukávali. Hosté se snažili kombinovat, a domácí se soustředili na precizní obranu a vyráželi k rychlým brejkům. Převážně se bojovalo uprostřed hřiště. Šancí bylo pomálu na obou stranách. Domácí hrozili z rohů, hosté z kací po straně, kterým ale chyběla finální fáze. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. Po hodině hry se dostala do vedení domácí ekipa, když domácí rychle přenesli míč na Dědice, který propálil Krátkého - 1:0. Ředice se pak stáhla, ale snaha Mýta končila před pokutovým územím. V 79. minutě po chybě hostů v pokutovém území poslal domácí do dvoubrankového trháku Machatým - 2:0. Vysoké Mýto už dokázalo pouze snížit Bendou v poslední minutě, ale tato branka pro ně přišla příliš pozdě.  



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
Ondřej Šedivka, asistent Horních Ředic: „Čekal jsem těžký zápas a to se také potvrdilo. Mýto se u nás představilo ve velmi dobrém světle. S běhavým fotbalem a s návyky z vyšších soutěží. Naši kluci si museli hodně máknout a je vidět, že máme natrénováno. Jsou to pro nás hodně cenné body. Pochvalu zaslouží celý tým.“




Sestavy


FK Horní Ředice
M. Češka [-] - J. Černý [-] , J. Vrátil [-] (57. V. Englich [-] ) , J. Dujsík [-] , J. Klír [-] (88. A. Krejcar [-] ) , P. Dědič [-] , O. Březina [-] (41. J. Zběhlík [-] ) , O. Mráz [-] , L. Skalický [-] , D. Machatý [-] (85. M. Hrubý [-] ) , P. Kopa [-]

SK Vysoké Mýto B
V. Krátký [-] - J. Horáček [-] , D. Fišer [-] , Š. Štanglica [-] , M. Fišer [-] , M. Chadima [-] (69. J. Vostrčil [-] ) , J. Hájek [-] , M. Krýda [-] (51. L. Benda [-] ) , P. Škeřík [-] (86. O. Pospíšil [-] ) , J. Pecháček [-] (48. V. Valášek [-] ) , J. Surma [-] (79. J. Doležal [-] )

ŽK: 22. J. Horáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Poláček Libor - PEŠEK Martin, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.