Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:15

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad vyklepl Nasavrky


Branky


0

Letohradské béčko hraje velmi dobře a ukázalo to i proti Nasavrkám, převahu vyjádřili i gólově. Domácím vyšla první čtvrthodina zápasu, kdy dali dvě branky, a také stejný čas v úvodu druhého dějství. V pohodě hrající Letohrad měl i další příležitosti a skóre mohlo být i vyšší.

 

zdroj: http://www.fcnasavrky.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli dopoledne letohradská rezerva přivítala na hlavním hřišti v Letohradu hráče z Nasavrk. Tohoto loňského nováčka v 1.A třídě se nám ještě nepodařilo porazit. Z A mužstva nám pomohli Preclík Denis, Slodičák, Sita, Hiller. Hned v úvodu zápasu měl velikou šanci hráč hostí , který šel sám na našeho brankaře. Naštěstí jeho střelu Stejskal kryl. Další ohrožení branky už naše obrana nepřipustila a domácí se po pěkných brankách Sity a Hillera dostávají do dvoubrankového vedení. Poté se na kopačky domácího mužstva vkrádá uspokojení a toto potrestá v 22. minutě hlavičkou hostující Čechlovský. Obrat nepřipustí branka kapitána Pokorného. V druhém poločase rozhodující čtvrtou branku přidává Preclík Denis. Zápas je rozhodnut. Hostům nejde upřít snaha, ale za tohoto stavu se už velice těžce se zápasem dá něco udělat. V závěru zápasu přidávají svoji druhou branku v zápasu Sita a Hiller a určují konečný stav na vysokých 6 : 1.

 

zdroj: http://www.fkletohrad.cz



Ohlasy k zápasu


FK OEZ Letohrad B
Martin Linhart: Děkuji našim hráčům za předvedený výkon, nebyl to takový herní válec jako v Přelouči, ale na rozdíl od Přelouče se dostavila vysoká výhra a tři body o boj o čelo tabulky. Jsem rád, že se prosadili hráči z A mužstva a doufám , že jim to pomůže v zápasech v divizi.




Sestavy


FK OEZ Letohrad B
D. Stejskal [-] - F. Vaníček [-] , M. Černohorský [-] , T. Pačínek [-] - M. Pokorný [-] , F. Procházka [-] , D. Preclík [-] (82. D. Beneš [-] ) , J. Sita [-] (74. M. Janoušek [-] ) - J. Černohous [-] (56. M. Dvořáček [-] ) , P. Slodičák [-] (70. M. Janoušek [-] ) , J. Hiller [-] (81. J. Preclík [-] )

FC Nasavrky
T. Drášil [-] - D. Hnízdo [-] , R. Michek [-] , M. Dostálek [-] , T. Dostálek [-] (46. L. Novák [-] ) - M. Krejčí [-] , O. Čechlovský [-] , T. Michek [-] , R. Pešek [-] - J. Němec [-] , J. Vojíř [-] (72. V. Pavlík [-] ) -

ŽK: 38. M. Krejčí , 42. T. Dostálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACH Aleš - HOŘÍNEK Lukáš, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.