2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelouč otočila s Letohradem a udolala jej 2:1


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK OEZ Letohrad B
Martin Linhart (fkletohrad.cz): V neděli odpoledne letohradská rezerva zavítala do zdařile zrekonstruovaného sportovního areálu v Přelouči . Z A mužstva byl Sita a Slodičák. Velmi krátce k utkání. 85% zápasu jsme domácím nepůjčili balón. Výborná kombinační hra. Několik jasných a nespočet pološancí. Náš brankař neměl jediný zásah. Při obou domácích brankách byl bezmocný a dvě nebezpečné hlavičky domácích šli mimo. Přesto prohra, jak se říká zápas blbec. Paradoxně jsme doplatili na naši výbornou kombinační hru, nedokázali jsme přepnout při finální přihrávce nebo při zakončení do módu zvaného jednoduchost. Kombinovat až do branky a nebo při zakončení něco vymýšlet je ve hře zvané fotbal velice špatná cesta. Domácím stačily dva centry a jeden hráč , který měl na správném místě v prvním případě nohu a v druhém hlavu. Tento zápas jsme si určitě zasloužili vyhrát, domácí nepřipomínali mužstvo ještě nedávno hrající krajský přebor. Tento zápas musíme hodit za hlavu a připravit se na domácí utkání. S takto předváděnou hrou se zákonitě nemůže prohrávat. Děkuji hráčům za nasazení a výbornou hru.



Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - A. Ulrych [-] , J. Váša [-] (23. L. Machačný [-] ) - F. Kosek [-] (70. P. Volejník [-] ) , J. Novák [-] , L. Chaloupský [-] , O. Bendžík [-] (81. J. Hruška [-] ) - R. Klouda [-] - J. Kmoníček [-] , L. Hladík [-] , M. Kačírek [-]

FK OEZ Letohrad B
D. Stejskal [-] - D. Petráček [-] , F. Vaníček [-] , T. Pačínek [-] - D. Beneš [-] (88. J. Preclík [-] ) , J. Sita [-] , M. Dvořáček [-] , M. Pokorný [-] , F. Procházka [-] - P. Slodičák [-] , T. Svoboda [-] (66. J. Černohous [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bleša Oldřich - ZITA Miloslav, MORÁVEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.