1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

26.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartice - Horní Řasnice 1 : 5


Branky


0

Habartice doma nestačili na Horní Řasnici. V případě výhry by se posunuli na první příčku tabulky. To se jim však nepovedlo. Domácí však nemusejí zoufat. Na první celek tabulky ztrácejí pouhé tři body. Celkům ze špice tabulky se v posledních kolech nedaří. Konec sezóny bude ještě zajímavý.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Habartice vstřelili první branku utkání

Domácí nastoupili bez zraněného brankáře, který měl v týdnu problémy se zády. První branka zápasu padla v desáté minutě, kdy se po dlouhém výkopu domácího brankáře Frice prosadil útočník Čejpa. To bylo však z pohledu domácích vše. Domácí spalovali šance a tak přišel trest. Hosté trestali z protiútoku. Podařilo se jim vsítit branku z rohového kopu a třetí zásah přidali z dorážky.

Dvě branky hostů znamenal definitivní konec nadějím Habartic na bodový zisk

Ve druhé půli se Hosté dokázali dvakrát prosadit a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Překvapivé Vítězství Horní Řasnice by před zápasem očekával asi málokdo. Habarticím tak patří prozatímní čtvrtá příčka tabulky. Boj o první příčku je pro ně stále otevřený. Naváží tak Habarticer na skvělé výkony z úvodu sezóny?



Ohlasy k zápasu


Habartice
Fric Jindřich (trenér a brankař domácích): Po Vstřelení první branky zápasu jsme si dokázali vytvořit pár šancí. Chyběl nám střelec a brankář. Neproměňovali jsme šance a dopustili se chyb v defenzívě. Po těchto chybách jsme dostali tři branky




Sestavy


Habartice
J. Fric [-] - P. Fátor [-] , M. Zimák [-] , P. Čumpl [-] , J. Treteník [-] - M. Kyncl [-] , T. Švandrlík [-] , P. Kupec [-] - M. Kniga [-] , P. Čejpa [-] , T. Richtr [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.