O. Ovad 42.
2:1p.
(1:1)
16. J. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:30

15.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy vyhrály po penaltách


Branky


42. O. Ovad - 16. J. Zeman
0

Zápas skončil nerozhodně a domácí urvali bod navíc v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V průměrném utkání měli v prvním poločase mírně navrch rychlejší a kombinačně jistější hosté, kteří se po čtvrthodině ujali vedení. Zeman rozehrál roh, Jílek balon v rukavicích nezkrotil a srazil si ho do vlastní sítě – 0:1. Potom měli příležitosti Vejrych z trestného kopu, Paclík či Štoudek, ale domácí všechno přežili a zásluhou velké bojovnosti hru postupně vyrovnali. Ve 42. minutě prošel z levé strany do vápna Slezák, nedůsledně bráněn si připravil střeleckou pozici a pálil mimo Kačerův dosah. Hned po změně stran po Novákově akci zakončoval Bartoš a s pomocí teče balon zazvonil na tyčku. V dalším průběhu se Svitavští snažili o tlak, soupeř odpovídal rychlými brejky, ale nic moc zajímavého se na trávníku nedělo. Rozstřel se protáhl, rozhodující penaltu proměnil Czehowský, za hosty zaváhal Radimecký a bylo hotovo.

 

zdroj: http://www.tjsvitavy.net



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy
Oldřich Palla, vedoucí mužstva TJ Svitavy: Vždy, když končí podzimní fotbalová sezona, bývám smutný, protože následuje dlouhá pauza bez soutěžních zápasů. Ale letos jsem rád, že to naše trápení je u konce. I když vím, že nás čeká dlouhá a těžká příprava na jaro. A zrovna tak těžké bylo vybojovat dva body v utkání s okresním rivalem. Litomyšl byla po celý zápas fotbalovější, my se opět nevyvarovali chyb ve všech řadách, a proto musíme být rádi, že jsme tentokrát vyhráli penaltovou loterii. Touto výhrou jsme alespoň neztratili kontakt s mužstvy nad námi.

TJ Jiskra Litomyšl
Ivo Svoboda, trenér TJ Jiskra Litomyšl: Zápas jsme měli rozhodnout v prvním poločase, neboť jsme měli dostatek možností, jak jít do výraznějšího vedení. Avšak i slepá veverka najde někdy oříšek a tak Svitavy z jediné střely na naši branku vyrovnaly. Po změně stran jsme bohužel neudrželi aktivitu, kvalita naší hry klesla a zbytečně nervózní utkání ze strany domácích tedy dospělo k penaltám. Ty jsme nezvládli, protože místo na další bod do tabulky přeboru jsme mysleli na zasedací pořádek při závěrečném večírku… I přesto jsme se s podzimem rozloučili se ctí.



Sestavy


TJ Svitavy
T. Jílek [-] - J. Chlup [-] , J. Novák [-] , P. Bartoš [-] (85. D. Svoboda [-] ) , T. Slezák [-] , D. Juřík [-] , F. Jiroušek [-] (46. D. Říha [-] ) , M. Čížek [-] , O. Ovad [-] , D. Jukl [-] , M. Czehowský [-]

TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - L. Severa [-] (21. J. Vejrych [-] ) , J. Štoudek [-] , J. Zeman [-] (60. V. Folta [-] ) , P. Kundera [-] , L. Tomšů [-] , J. Paclík [-] , P. Čapek [-] , M. Radimecký [-] , M. Hašek [-] , M. Gyömber [-]

ŽK: 40. J. Chlup , 45. O. Ovad , 63. D. Jukl , 70. D. Říha , 87. F. Jiroušek - 54. J. Zeman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klír Jonáš - SCHMEISER Kamil, ZAVŘEL Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.