2:1
(0:0)
56. A. Kopecký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:00

15.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň si zajistila tři body sedm minut před koncem


Branky


48. D. Kubíček , 83. D. Šafek - 56. A. Kopecký (p.)
0

Vítěznou trefu zaznamenal Štafek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední zápas podzimu jsme odehráli doma proti celku ze Žamberka, kde působí několik bývalých našich hráčů a trenér. Cíl byl jasný, 3  body z výhru, protože tabulka je dost vyrovnaná a v dnešním zápase šlo o pomyslných 6 bodů. Od samého začátku byla hra vyrovnaná s náznaky šancí na obou stranách a nebezpečný byl spíše soupeř, který se snažil o rychlé přechody po stranách i středem hřiště. V závěru poločasu jsme ohrozili soupeřovu branku, ale bez většího efektu.

 

Druhý poločas jsme začali s větším úsilím a ve 47´po uvolnění Kubíček nadvakrát překonal brankaře hostů 1:0. Zaskočení hosté se snažili o nějakou odpověď a v 55´po skrumáži ve vápně je odpískaná penalta, kterou v 56´proměnili 1:1. Hosté svou aktivitou  chtěli strhnout vedení na svou stranu, ale naše obrana fungovala dobře a postupně jsme začali mít více ze hry se snahou vstřelit vítěznou branku. V 83´se dopředu vydal Fogl, který prošel přes střed hřiště a uvolnil po levé straně Sršně. Ten zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Šafka, který bezpečně proměnil 2:1. Do konce zápasu jsme se snažili držet míč pod kontrolou a nepouštět soupeře na naší polovinu. V samém závěru neudržel jeden ze soupeřů nervy a po úderu do Krejzy obdržel červenou kartu, což nutno dodat byl jediný vážný incident. Jinak se zápas odehrával ve slušném a svižném tempu.



Více zde: http://chocenfotbal.webnode.cz/news/muzi-doma-se-zamberkem-18-11-2017/



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - D. Kubíček [-] (62. D. Sklenář [-] ) , D. Šafek [-] (90. O. Prachař [-] ) , I. Holec [-] , L. Myšák [-] , B. Fogl [-] , T. Pirkl [-] , L. Krejza [-] , M. Sršeň [-] , F. Lebeda [-] , M. Kubový [-] (71. V. Lněnička [-] )

1. FC Žamberk
Š. Martinovský [-] - P. Zach [-] , T. Kotyza [-] , J. Smola [-] , F. Durna [-] (74. J. Molnár [-] ) , L. Trnka [-] , A. Kopecký [-] , J. Rudolecký [-] , L. Franke [-] , M. Rozlívka [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 73. I. Holec - 44. J. Rudolecký , 49. M. Rozlívka . ČK: 90. P. Zach .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: LANGR Filip - JELÍNEK Jiří, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.