2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předehrávka pro Moravskou Třebovou


Branky


0

Domácí web přináší report. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V předehrávaném utkání nastoupil Slovan bez nejlepšího střelce v sezoně Vančury, hostům chyběl ostrostřelec Kopecký a futsalové hvězdy Slováček s Rešetárem. V 6. Marák s Konečným vybojovali ve středu hřiště balon. Akce po pravé straně skončila autovým vhazováním. Nováček procedil míč přes obránce a jeho nabídku poslal Okrouhlý ze sedmi metrů za záda golmana Jehličky - 1:0. 7. Na centr  Strnada si skočil plavmo Nováček, střela hlavou skončila vedle brány. 15. Staněk s Válkem si vyměnili balon u levé postranní čáry, poté se Staněk obtočil kolem obránce a tvrdá střela štípla Jehličku do rukavic. Hosté o sobě dali vědět v 38. min. Vladykův pozdrav z trestného kopu Kamisch vytáhl přes břevno na rohový kop. Vyrovnaný první poločas s větší aktivitou domácích. 

 

Na začátku druhé půle se zdálo, že hřiště opanuje  favorit soutěže, tým Slatiňan. Slovan však hrál v obraně velmi zodpovědně, soupeře téměř nepustil ke slibné akci. Trpělivou hrou čekal na chyby soupeře. Po hodině hry se dostali hosté zásluhou Váchy do dvou náznaků. Oba ataky skončily vedle brány. V poslední čtvrthodině vystrčil růžky Slovan. V 76. Válek svedl nerovný běžecký souboj generací s veteránem Vladykou. Přízemním centrem oslovil Konečného, který byl u míče o chlup později,než skluzující obránce. 77. Konečný v souboji před pokutovým územím přetlačil obránce, balon převzal Nováček a mazáckým zakončením k tyči navýšil skore ve prospěch domácích - 2:0. 80. Vácha v hraničním ofsajdovém postavení převzal balon, unikl obraně, dlouhou kličkou do úhlu se vyhnul Kamischovi, zakončení akce končí vedle brány.To byla jediná šance hostů v zápase.

 

zdroj: http://www.skpslovan.cz



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Kamisch [-] - J. Strouhal [-] , T. Staněk [-] , M. Nováček [-] (90. P. Bubela [-] ) , J. Válek [-] , J. Štaffa [-] (89. M. Sommer [-] ) , Z. Konečný [-] , J. Marák [-] , M. Strnad [-] , T. Novák [-] , M. Okrouhlý [-]

Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - V. Trňák [-] (70. J. Slavík [-] ) , O. Hauf [-] , J. Luptovský [-] , J. Malý [-] , M. Chvojka [-] , T. Beneš [-] (79. J. Mikan [-] ) , T. Valda [-] (87. M. Kudrnka [-] ) , T. Koudelka [-] , T. Vácha [-] , P. Vladyka [-]

ŽK: 16. M. Okrouhlý , 48. M. Strnad , 75. J. Válek - 27. V. Trňák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Braun Martin - MORÁVEK David, HOŘÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.