Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Chrudimi řádila v Žamberku


Branky


0

Report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za soustavného deště na těžkém terénu bylo vidět spousty nepřesností a bojovnosti. Domácí hráli náročný fotbal plný soubojů naproti tomu chrudimští mladíci se snažili kombinační hrou prosadit. Domácí zvolili jednoduchou taktiku a dlouhými míči a zakončeným soubojem se snažili dostat se na dostřel Trojanovy branky. Ve 30. minutě nechali domácí na vlastní šestnáctce více prostoru Zavřelovi a ten z voleje trefil šibenici domácí branky 0:1. Domácí přidali, ale více jak územní převahu z tlaku nevytěžili. Poločas tak skončil vedením rezervy 0:1.

 

Druhá polovina utkání byla zcela odlišná. Chrudimští hýřili aktivitou a domácí nestíhali jejich rychlé kontry. Nebezpečná střela Zavřela a další šance však mladíci nedokázali přetavit v pojišťovací gól. Domácí hrozili z brejků, ale nedokázali se dostat do zakončení. Výborně fungovala defenziva chrudimské rezervy. V 82. minutě se z brejku prosadili chrudimští, když Stránský po individuální akci a kličce brankáři, střelou do šibenice zvýšil na 0:2. V 85. minutě se prodíral obranou domácích Zavřel, naservíroval míč Stránskému a ten střelou k tyči přidal třetí gól rezervy 0:3. V 89. minutě mohl ještě přidat gól Stránský, ale jeho střelu zblokoval jeden z obránců Žamberka. V 90. minutě pečetil výhru rezervy po nahrávce Stránského Zavřel, který střelou od břevna uzavřel skóre utkání na 0:4. Juniorka tak z těžké půdy v Žamberku vytěžila tři body. Nutno dodat, že zcela zaslouženě. 

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


1. FC Žamberk
Š. Martinovský [-] - P. Zach [-] , T. Kotyza [-] (46. J. Rudolecký [-] ) , F. Durna [-] , L. Trnka [-] , J. Smola [-] , A. Kopecký [-] (82. L. Kos [-] ) , J. Trejtnar [-] , M. Rozlívka [-] (51. J. Bartoň [-] ) , L. Franke [-] , J. Stejskal [-]

MFK Chrudim B
P. Trojan [-] - J. Stránský [-] , J. Švec [-] (61. E. Rožek [-] ) , R. Zjevík [-] , J. Jindrák [-] , M. Tlapák [-] (73. M. Bakeš [-] ) , A. Zavřel [-] , V. Shejbal [-] , D. Kopecký [-] , F. Holeček [-] , T. Linhart [-]

ŽK: 75. A. Kopecký , 84. P. Zach .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: PAPEŽÍK Jakub - HOŘÍNEK Lukáš, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.