1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 13:30

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodla Moravská Třebová při penaltách


Branky


0

S napětím očekávané regionální derby bylo jednoznačným magnetem víkendového programu mistrovských fotbalových soutěží. Svitavy hostily Moravskou Třebovou a byl to hostující Slovan, kdo byl v pozici favorita.

To však v derby většinou nehraje roli a nehrálo ji ani v tomhle případě. Paradoxem je, že zatímco v první půli, která vyzněla opticky lépe pro domácí, skórovali hosté, tak po přestávce, kdy tahali za delší konec Slovanisté, se svitavským fotbalistům podařilo vyrovnat. Závěrečný hvizd tak zazněl za nerozhodného stavu 1:1 a ke slovu přišli penaltoví exekutoři. Ti hostující byli trochu přesnější a bonusový druhý bod se tím pádem stěhoval do Moravské Třebové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dávali od úvodních minut najevo, že se okresního konkurenta nebojí, hráli aktivně, důrazně, v prvním poločase tahali za zřetelně delší konec pomyslného provazu. Jenže ta efektivita… V 17. minutě si za obranu naběhl J. Novák a jeho přízemní střela těsně minula Kamischovu svatyni. To však nebylo nic proti tutovce, jakou měl na noze Jukl. Juřík předtím „vykoupal“ na pravé straně obránce a předložil svému spoluhráči balon do ideální pozice, jenže ten zaváhal a zadáci ho stačili atakovat, takže ze stoprocentní gólovky byl jen roh. Hosté byli dlouho nevýrazní a málo nebezpeční, „do šatny“ se jim však povedlo udeřit. Válek unikl po levém křídle a poslal nádhernou křížnou přihrávku na Konečného, který si sám před Jílkem věděl rady – 0:1. Po změně stran se čekal svitavský nápor, tomu však Slovan čelil vlastní aktivitou a domácí se místo snahy o vyrovnání museli sami bránit rychlým protiútokům soupeře, když problémy jim dělal především rychlonohý Konečný. Jenže hostům nevycházela finální fáze, buď si špatně přihráli, nebo jejich zakončení nemělo potřebné parametry, co se razance a přesnosti týká. A tak se gólově urodilo „z čistého nebe“ na opačné straně. Juřík vybojoval na půlce hřiště míč, nebojácně se pustil do útoku, namířil si to přímo do šestnáctky a i s vybíhajícím Kamischem si poradil – 1:1. Jiná vážnější příležitost se ve zbytku utkání nenarodila, v rozstřelu první tři střelci neuspěli (Jukl, Ryšavý resp. T. Novák), všichni další byli přesní a Slovan bral druhý bod.

 

zdroj: http://www.tjsvitavy.net



Sestavy


TJ Svitavy
T. Jílek [-] - M. Czehowský [-] , D. Juřík [-] , J. Novák [-] , R. Petrila [-] (78. M. Ryšavý [-] ) , M. Čížek [-] , D. Svoboda [-] , T. Slezák [-] , D. Jukl [-] , J. Chlup [-] , P. Bartoš [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Kamisch [-] - M. Vančura [-] , M. Okrouhlý [-] , M. Nováček [-] (78. J. Marák [-] ) , J. Válek [-] , P. Němec [-] , Z. Konečný [-] , J. Strouhal [-] , T. Staněk [-] , T. Novák [-] , J. Štaffa [-]

ŽK: 12. M. Czehowský , 33. D. Jukl , 48. T. Slezák , 56. J. Chlup , 65. D. Juřík - 34. J. Válek , 60. J. Strouhal , 90. J. Štaffa .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - BEDNÁŘ Jaroslav, JELÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.