T. Mbah 16.
T. Mbah 53.
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička urvala dva body při penaltách


Branky


16. T. Mbah , 53. T. Mbah - 20. M. Hejcman , 71. J. Šebek
0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání měla obě mužstva opatrnější nikdo nechtěl udělat chybu. První možnost přišla v 15 ' z naší levé strany dobrý centrovaný míč nikdo nezužitkoval . Přišel následný protiútok a domácí Tochukwu Mbah zakončil přesně - 1:0. Naše odpověď přišla celkem brzy ve 20 ' našel přesně J. Vančura volného Hejcmana a srovnal na - 1:1. Domácí zahrozili střelou ze střední vzdálenosti Netolický se při střele zranil.
Druhý poločas začal naší dobrou příležitostí, kdy Šebek uvolnil Hejcmana ...ale jeho střela mířila těsně vedle branky. V 53 ' přišel trest nezvládli jsme ubránit danou situaci a domácí Tochukwu Mbah z hranice vápna vymetl šibenici - 2:1. V 74 ' našel Hejcman ve vápně Šebka a ten zkušeně skóroval - 2:2 . Do konce utkání měli domácí ještě jednu šanci, ale jejich střela šla těsně vedle levé tyče. U nás střílel nebezpečně Šebek a náslená dorážka bez úspěchu. V samotném závěru byl důsledný Hejcman .....domácímu brankáři míč proklouzl mezi prsty a ze strany šel sám na branku dal do prázdné , ale na brankové čáře bránící hráč míč zblokoval. Do konce utkání se stav nezměnil a penaltový rozstřel nám nevyšel.


Více zde: http://sktremosnice.webnode.cz/news/kp-dospelych-12-kolo-z-policky-vezeme-bod/



Ohlasy k zápasu



ŽSK Třemošnice
Leoš Cirkl: dnes hráči měli velkou touhu zvítězit a na hřišti to bylo vidět. V tomto směru bylo vše v pořádku. Ale opět jsme dvakrát inkasovali po chybném bránění soupeře a potom to sráží náš celý výkon v utkání, který nebyl vůbec špatný. V utkání jsme vždy dokázali vyronat a v samotném závěru jsme sahali po vítězství, ale bohužel opět se nestalo. Nakonec máme pouze bod. Pochvala za bojovnost pro celý tým. Vynikl Mocanu, J. Vančura, Hejcman a Šebek .



Sestavy


SK Polička
O. Slaný [-] - V. Klein [-] (79. D. Stodola [-] ) , J. Nespěšný [-] , T. Mbah [-] , M. Mbah [-] , A. Andrle [-] , R. Netolický [-] (28. J. Mužík [-] ) , T. Švec [-] , V. Pazdera [-] , J. Čejka [-] , M. Pavliš [-]

ŽSK Třemošnice
J. Janda [-] - P. Šindelář [-] , M. Brom [-] (58. M. Král [-] ) , O. Vančura [-] , V. Petr [-] , O. Culek [-] , L. Mocanu [-] , M. Šindelář [-] , M. Hejcman [-] , J. Šebek [-] , J. Vančura [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Schmeiser Kamil - ZERZÁN Miloš, ZEMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.