2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Třebová padla na penalty


Branky


0

Průběh zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříkov v minulém kole rozdrtil Holice 6:1 a jak se ukázalo v sobotu, nebyla to náhoda. V zápase jsme dvakrát vedli, ale vždy byl vyrovnávajícím katem Rydval a hosté si až v sedmém zápase venku připsali na své konto první bodový zisk. A za předvedený výkon nutno říci, že zasloužený. Už v 10. min. se ve vápně nejlépe zorientoval Grepl a z otočky otevřel skóre zápasu – 1:0. O pět minut později využil nedůrazu našich obránců Rydval a vyrovnal stav na 1:1. Do poločasu provázela hru obou týmů nepřesnost a diváci moc fotbalového umu neviděli. V 54. min. napálil břevno Ševčík a odražený míč vrátil za Hotmarova záda Bůžek, ale z ofsajdové pozice. Po hodině hry nezvládl hlavičku v dobrém postavení Grepl. O chvíli později jsme se opět ujali vedení. Hotmar vykopl míč, který minul obránce, po něm i gólman, čehož dokonale využil Novotný a pohodlně a lacině skóroval – 2:1. V 66. min. předvedl Hotmar skvělou robinzonádu a zabránil jistému gólu po hlavičce T. Vaňka. Za aktivní hru byli hosté odměněni v 72. min., kdy na Karelův přesný pas za naši obrannou linii naběhl Rydval a lobem přes gólmana vyrovnal na konečných 2:2. Zaznamenali jsme čtvrtou remízu a šňůru bez porážky prodloužili na deset. Penaltový rozstřel rozhodli ve svůj prospěch hosté.

 

zdroj: http://www.fkceskatrebova.estranky.cz



Sestavy


FK Česká Třebová
J. Hotmar [-] (92. J. Bárta [-] ) - O. Skalický [-] (76. P. Urbanec [-] ) , P. Rataj [-] , J. Vondra [-] (46. O. Ezr [-] ) , P. Zahálka [-] , P. Müller [-] (60. M. Kopecký [-] ) , F. Grepl [-] , M. Fučík [-] , V. Novotný [-] , M. Kubásek [-] , L. Roušar [-] (85. J. Stolín [-] )

TJ Sokol Dobříkov
J. Rychtařík [-] - L. Rydval [-] (88. J. Svoboda [-] ) , D. Jandera [-] , Z. Ševčík [-] , D. Hrůša [-] , A. Karela [-] (89. M. Dostál [-] ) , J. Vaněk [-] , L. Klapal [-] , L. Bůžek [-] (72. L. Houžvička [-] ) , T. Konvalina [-] , T. Vaněk [-]

ŽK: 35. P. Zahálka , 48. O. Ezr - 30. T. Konvalina .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Valenta Jan - LANGR Filip, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.