2:1p.
(1:1)
44. F. Ptáček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň vyhrála na penalty


Branky


35. V. Lněnička - 44. F. Ptáček (p.)
0

Report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu za pěkného slunečného odpoledne jsme hostili celek z Lanškrouna.Naši hráči chtěli navázat na sice smolný ale kvalitní výkon z Moravské Třebové. Od samého úvodu jsme se snažili hrát aktivně. V 9´ po kombinaci na levé straně byl uvolněn Myšák jeho střelu hostující brankař vyrazil před sebe a následnou dorážku Kubíčka vytěsnil na roh.

Po rozehrání se hosté dostali před naše vápno a střela Savyče skončila na břevnu.

V 16´rozehrání standardní situace se k hlavičce dostal Myšák a jeho hlavička skončila těsně mimo.V 21´přímí volný kop rozehrál Holec a brankař hostů na dvakrát chytá.

V 24´po rohu se dostal Lebeda k hlavičce která skončila těsně nad.V 38´jsme se dočkali když dostal do uličky Myšák ten obešel brankaře a od brankové čáry našel nabíhajícího Lněničku který proměnil 1:0. Dál jsme se snažili o další branku,ale v 43´je na nás odpískaná penalta a hosté následně proměnili 1:1 tak i skončil první poločas.

Po uklidnění v kabině šli naši hráči do druhého poločasu se s nepřízní porvat a vybojovat domácí výhru.

Hoste spíš po celý druhý poločas spoléhaly na brejky a se snahou kouskovat hru což se jim dařilo i s přispěním nepřízní osudu.Do větších šancí jsme se dostávali hůře a nepřesnost osudu nám nepomohla i když na druhé straně by to bylo odpískáno. Do pár šancí jsme se nakonec dostali a hlavně v 87´po pravé straně uvolnili Šafka který krásně nacentroval míč na Myšáka který z voleje přestřelil.Utkání skončilo remízou a šlo se na pokutové kopy.V nich jsme konečně byli úspěšní a druhý bod zůstal doma.Našim hráčům za přístup k utkání,bojovnost a touhu jít za vítězstvím patří poděkování.



Více zde: http://chocenfotbal.webnode.cz/news/muzi-doma-s-lanskrounem-4-11-2017/



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - M. Sršeň [-] , L. Myšák [-] , M. Kubový [-] , D. Kubíček [-] (80. D. Šafek [-] ) , L. Krejza [-] , F. Lebeda [-] , T. Pirkl [-] , I. Holec [-] , V. Lněnička [-] (68. M. Novotný [-] ) , B. Fogl [-]

FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - O. Veselý [-] (83. M. Marek [-] ) , D. Kyral [-] , P. Savych [-] (72. J. Jaroš [-] ) , Š. Kolomý [-] , D. Jung [-] , O. Doležal [-] (89. M. Skalický [-] ) , F. Ptáček [-] , D. Skalický [-] , J. Karlík [-] , S. Popelář [-]

ŽK: 31. L. Gerčák , 43. I. Holec , 56. F. Lebeda , 73. L. Krejza - 20. F. Ptáček , 90. J. Ehrenberger .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Zita Miloslav - SUCHOMEL Karel, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.