Ve šlágru kola zvítězil lídr z České Třebové


Branky


0

Zajímavý zápas nám popisuje Patrik Müller.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký šlágr tohoto kola, ve kterém se představil tým z Holic, který letos doma neztratil ani bod a Česká Třebová, které patřila první příčka tabulky.

Už ve 3.minutě se hostující celek dostal po strestném kopu do vedení - 0:1. Pro domácí bylo ještě hůře ve 13. minutě, kdy si dlouhý odkop stopera hostů našel Novotný a propálil domácího gólmana - 0:2. Pak nastala tzv "hluchá pasáž",ve které se toho před oběma brankami moc nedělo. Hosté hrozili z brejků, ale žádný z nich nedokázali zužitkovat v pojistku v podobě třetí branky, a tak přišel trest. Domácí kapitán Kaufmann zahrál skvělý trestný kop a po dorážce útočícího hráče bylo sníženo - 1:2.

 

V průběhu druhého poločasu měli více míč na svých kopačkách domácí fotbalisté, ale žádnou vyloženou příležitost si vypracovat nedokázali. V 55. minutě domácí zahrávali rohový kop, ale odražený míč se dostal k nejlepšímu hráči na hřišti Novotnému, a ten sólo akci vyřešil nekompromisním zakončením, mezi brankářovi nohy - 1:3.

Tlak domácích sílil, ale vyložená šance stále né a né přijít, nakonec přišel jednoduchý nakoplý balón, obrana hostí se s ním nedokázala vypořádat a Václavek proměnil - 2:3. Během posledních 5ti minut měli domácí pár střílených centrů ze strany, ale nic se z nich neurodilo, a tak si Česká Třebová odváží cenné 3 body z horké půdy Holic.

 

Autor: Patrik Müller



Sestavy


SK Holice
P. Laksar [-] - J. Rosůlek [-] , J. Tláskal [-] , D. Lát [-] (58. D. Ručka [-] ) , F. Křtěn [-] , M. Chvála [-] (73. J. Shejbal [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Václavek [-] , R. Machatý [-] , J. Kaufman [-] , T. Kopřiva [-]

FK Česká Třebová
J. Hotmar [-] - O. Skalický [-] , P. Rataj [-] , P. Zahálka [-] (76. J. Vondra [-] ) , P. Müller [-] , O. Ezr [-] (66. M. Kopecký [-] ) , F. Grepl [-] , M. Fučík [-] , V. Novotný [-] (84. J. Stolín [-] ) , M. Kubásek [-] (79. P. Urbanec [-] ) , L. Roušar [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bednář Jaroslav - JANSA Adam, MRKVIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.