0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec padl s Chrudimi


Branky


0

Facebook hostů přináší krátký report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemám právo hodnotit ani soudit rozhodnutí rozhodčích, ale 225 platících diváků si dnes přišlo užít krásné slunečné odpoledne na stadión, za což jsme moc rádi, museli ale přihlížet nepřesnostem pana rozhodčího. Doufám, že si alespoň šáhne do svědomí. Škoda šancí, které jsme neproměnili v úvodu zápasu. Do 10. minuty jsme mohli vést 2:0, nejprve měl šanci David Salfický, poté Marek Netušil. Pak přišla 27. minuta a hostující lavička viděla ruku v našem pokutovém území, kopala se penalta, kterou hosté neproměnili. Za komentář byl vyloučen David Jablečník. Následovala 30. minuta a Kuba Hlaváč dostává červenou kartu za faul. Poločas končí 0:0. Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, i když jsme hráli o 9 hráčích. V 62. minutě hostující hráč vidí během 1 minuty dvě žluté karty a musí do sprch. Zbývalo 10 minut do konce utkání a hosté jdou do vedení. Na našich hráčích je už patrná únava ale oni dřou dál. Soupeř se musel strachovat v 88. minutě, kdy největší šanci neproměnil Tom Dvořáček. Výsledek se již neměnil. Na celém utkání mohu vypíchnout velkou bojovnost a nasazení našich kluků za což byli odměněni potleskem.

 

Zdroj: Heřmanův Městec - facebook



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - M. Rodek [-] , D. Zrůst [-] , P. Vegeš [-] (81. D. Vrátil [-] ) , T. Dvořáček [-] , M. Jablečník [-] , M. Netušil [-] , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] , D. Salfický [-] (88. O. Pilný [-] ) , R. Jošt [-]

MFK Chrudim B
S. Zíma [-] - J. Stránský [-] , J. Švec [-] (80. J. Pekař [-] ) , M. Matyáš [-] , J. Jindrák [-] , D. Zrůst [-] (90. R. Zjevík [-] ) , A. Zavřel [-] (62. A. Bureš [-] ) , T. Linhart [-] (46. V. Shejbal [-] ) , D. Kopecký [-] , F. Holeček [-] , M. Malínský [-] (84. M. Svoboda [-] )

ŽK: 61. V. Shejbal , 81. M. Malínský , 90. S. Zíma . ČK: 27. D. Jablečník , 30. J. Hlaváč - 62. V. Shejbal .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Mrázek Aleš - SCHMEISER Kamil, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.