1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Třebová vyhrála na penalty


Branky


0

Report přináší web domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V babím létě jsme nedokázali zopakovat povedený výkon z minulé deštivé soboty. Utkání vyložených šancí mnoho nenabídlo. Střely na branku byly z uctivé vzdálenosti a brankářům mnoho starostí nedělaly. Střelci v dobrých příležitostech nebyli schopni trefit branku. V 6. min. se po pasu Müllera ocitl sám před Gerčákem Grepl, ale na dlouhou nohu neusměrnil míč mezi tyče. Zahálka v 18. min . střílel doprostřed branky. Hosté o sobě dali vědět ve 36. min. střelou Kubíčka, ale Hotmar zasahovat nemusel. Chvilku na to se po dlouhém nákopu do pokutového území dostal Grepl a střela z úhlu nemohla brankaře hostí ohrozit. Ve 40 min. Zahálka získal míč na půlící čáře, vysunul Skalického, jehož finální přihrávka byla zblokována. Tečku za prvním poločasem udělal střelou z dálky Holec, ale Hotmar byl připravený.

 

Druhý poločas pokračoval střeleckou neškodností. Skalický přihrával Novotnému, ale střela skončila vysoko nad brankou. V 68. min zakončoval aktivní Novotný, střela však neměla potřebnou razanci. O minutu později se po ose Skalický, Zahálka opět ocitl v šanci Novotný, ale dobrý obranný zákrok vytasil Krejza. V 76. min. se po centru Müllera ve vápně uvolnil, kdo jiný než Novotný, avšak zase nad branku. Po minutě neusměrnil Müllerův roh mezi tyče Rataj. V minutě 82. zahrával roh Zahálka, Grepl však branku minul. Hosté se do ojedinělé příležitosti dostali tři minuty před koncem, kdy Grepl dal krátkou malou domů a z úhlu neprostřelil Hotmara Šafek. O minutu později zahrával standardní situaci Müller, ale hlavička Novotného cestu mezi tyče nenašla a udělala tak bezbrankovou tečku.

Bod navíc v penaltovém rozstřelu jsme si za větší vzruch před brankou během utkání zaslouženě připsali my.

 

zdroj: http://www.fkceskatrebova.estranky.cz



Sestavy


FK Česká Třebová
J. Hotmar [-] - O. Ezr [-] (70. P. Urbanec [-] ) , M. Kopecký [-] (53. L. Roušar [-] ) , O. Skalický [-] (80. J. Vondra [-] ) , P. Rataj [-] , P. Zahálka [-] , P. Müller [-] , F. Grepl [-] , M. Fučík [-] , V. Novotný [-] , M. Kubásek [-]

FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - V. Lněnička [-] (62. D. Šafek [-] ) , M. Kubový [-] , M. Novotný [-] , L. Krejza [-] , F. Lebeda [-] , M. Sršeň [-] , T. Pirkl [-] , I. Holec [-] , D. Kubíček [-] , B. Fogl [-]

ŽK: 21. L. Krejza , 27. D. Kubíček , 89. F. Lebeda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchomel Karel - SVĚDIROH Miroslav, JELÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.