4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:15

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice přejely Svitavy


Branky


24. J. Kaufman (p.) , 35. J. Václavek , 51. F. Křtěn , 83. P. Laksar - 39. T. Slezák
0

Zápas hodnotí web domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvacetiminutovém oťukávání udeřili domácí z první vážnější akce, po zákroku F. Čížka na Kaufmana se pískala penalta a sám postižený ji proměnil. Hosté se oklepali a J. Novák mohl vyrovnat, krásnou individuální akci však zakončil střelou do gólmana. Na opačné straně nastavil do prudké přihrávky kopačku Václavek a bylo to 2:0. Odpověď Svitav? Nejprve Chlupem nastřelená tyč a ve 39. minutě snížení poté, co se v šestnáctce prosadil Slezák. Jenže zkraje druhé půle tvrdou Václavkovu ránu Jílek s námahou vyrazil a Křtěn z dorážky opět zvýšil na rozdíl dvou branek. Hosté se nevzdávali, ale když v největší šanci Juřík ve výhodné pozici přestřelil a neujaly se ani další zajímavé pokusy, začaly se jejich naděje vytrácet. Definitivně jasno bylo po zaváhání Jílka, po němž Laksar dovedl balon do odkryté svatyně.

 

zdroj: http://www.tjsvitavy.net



Ohlasy k zápasu


SK Holice
klubový web: Utkání bylo poměrně vyrovnané. My jsme vyhráli jen díky naší lepší produktivitě,“ řekl pro Týdeník Pernštejn vedoucí holického týmu Tomáš Čejka. Perličkou utkání bylo i to, že domácí poslali deset minut před koncem do hry náhradního gólmana, který vzápětí skóroval. „Neměli jsme už nikoho na střídání, a tak šel do pole náhradní brankář Laksar. A jen co nastoupil, tak hned dal gól!




Sestavy


SK Holice
M. Schmeiser [-] - F. Křtěn [-] , M. Chvála [-] , D. Ručka [-] (45. D. Lát [-] ) , J. Koblížek [-] , J. Řezníček [-] , J. Václavek [-] , J. Rosůlek [-] , R. Machatý [-] , J. Kaufman [-] , T. Kopřiva [-]

TJ Svitavy
T. Jílek [-] - J. Chlup [-] , J. Novák [-] , D. Juřík [-] (80. A. Novák [-] ) , R. Petrila [-] , F. Jiroušek [-] , M. Čížek [-] , D. Svoboda [-] , M. Frolo [-] , T. Slezák [-] (80. D. Jukl [-] ) , F. Čížek [-]

ŽK: 54. J. Řezníček , 84. P. Laksar - 44. M. Čížek , 53. T. Slezák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Matoušek Tadeáš - LUKES Zdeněk, ZITA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.