3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:00

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim padla v Dobříkově


Branky


36. T. Vaněk , 49. Z. Ševčík , 79. Z. Ševčík (p.) - 72. A. Zavřel
0

Krátký report. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Junirka v Dobříkově předvedla nejhorší první poločas v soutěži a její výkon byl daleko od představ  předzápasových příprav. Spousta chyb a nepřesností je připravila o lepší a přijatelnější výsledek. Domácí bojovali a především za snahu a větší chuť po vítězství si výhru zasloužili. Juniorka se musí ze špatných výsledků a hlavně výkonů poučit a znovu se vrátit na poctivou a fungující pracovitost a dodržování pokynů. Poločasové vedení 1:0 domácí ve druhém poločase navýšili na 2:0. Hosté krásnou střelou Zavřela dokázali utkání ještě zdramatizovat a snížili na rozdíljednoho gólu 2:1, ale třetí a pojišťovací gól vstřelili domácí z pokutového kopu v 79. minutě Ševčíkem. Utkání tak skončilo výhrou domácích 3:1.

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


TJ Sokol Dobříkov
J. Rychtařík [-] - A. Karela [-] , L. Houžvička [-] (80. J. Richter [-] ) , L. Rydval [-] (82. J. Svatoň [-] ) , M. Dostál [-] , T. Konvalina [-] , T. Vaněk [-] (88. D. Jandera [-] ) , J. Vaněk [-] , D. Hrůša [-] , L. Klapal [-] , Z. Ševčík [-]

MFK Chrudim B
L. Kudláček [-] - D. Kopecký [-] , F. Holeček [-] , M. Malínský [-] , T. Linhart [-] , M. Matyáš [-] , M. Svoboda [-] (88. R. Zjevík [-] ) , M. Havránek [-] (46. D. Zrůst [-] ) , A. Zavřel [-] , V. Shejbal [-] , J. Švec [-] (60. A. Bureš [-] )

ŽK: 86. L. Klapal - 78. D. Zrůst .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - PAVLAS Jiří, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.