3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:00

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy zvládly penalty lépe


Branky


0

Info přináší hostující web. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podle postavení v tabulce nebyli domácí rozhodně favoritem. Ovšem fakt, že nám chyběli Koudelka, Slováček, Rešetár,   Hudec, Kopecký a Koblasa jejich šance na nějaký ten bod rozhodně zvýšil. Možná i proto začali zhurta. Hned v prvních   10 minutách měli 3 šance, v 11.minutě jim správně nebyl uznán gól pro ofsajd. Naši měli první šanci až v 19.minutě, zato ale byla tisíciprocentní. Luptovský s Trňákem sprintovali dva na jediného beka, prvně jmenovaný předložil svému spoluhráči ideální finální přihrávku na malé vápno před úplně prázdnou bránu, jenže Trňák posílal míč do sítě příliš slabě, možná i trochu bezstarostně s vidinou úspěchu. A tak z brankové čáry stačil obětavě vykopnout jasný gól dozadu se klouzající bek Svitav!!!! Pak se dlouho hrálo od vápna k vápnu, až ve 39.minutě přišel blesk z čistého nebe. Centr pravého křídla domácích proletěl kolem padajícího Jehličky až na zadní tyč, kam si naběhl neobsazený hráč domácích a poslal míč k levé tyči – 1:0. Tento gól samozřejmě domácí celek povzbudil a za 2 minuty měli další gólovku. Centr tentokrát z levého křídla odvrátil Jehlička v pádu a pak na brankové čáře zlikvidoval i dorážku domácího fotbalisty z 10 m! Do kabin šli tedy k poločasové přestávce jistě spokojenější svitavští hráči.

 

Jejich pohoda vydržela i dost dlouho ve druhé půli. Navíc když se jim v 59.minutě podařilo přidat druhý gól. Trestný   kop do našeho vápna vrátil hlavou hráč Svitav před jehličku a jeho úplně volný (!!) spoluhráč z malého vápna nekompromisně prostřelil Jehličku – 2:0. A v 67.minutě mohlo být s námi ještě hůř. Na našeho gólmana postupoval osamocený útočník domácích. Na velkém vápně se však pro všechny naprosto nepochopitelně zastavil a přihrál zpět na svého spoluhráče, který to však vůbec nečekal…. Takže naši vracející se beci stačili míč odkopnout do bezpečí. Přesto to s námi v té době vypadalo dost bledě a na náš nějaký bod by v té chvíli nevsadil ani ten největší optimista. Po příchodu Valdy a Slavíka se však naše hra přece jen zlepšila i zrychlila. Začali jsme hrát na dva útočníky a vyplatilo se. Závěrečná čtvrthodina se nám totiž povedla. V 77.minutě odcentroval z pravé strany do té doby dost neviditelný Beneš ideálně na hlavu Váchy a ta z 10 metrů nezadržitelně a pro gólmana nechytatelně poslala míč přesně k levé tyči – 2:1. A za další 3 minuty už bylo vyrovnáno. V 80.minutě se po centru Haufa trefil levačkou přesně k pravé tyči Beneš – 2:2. Do konce zápasu se už nic podstatného nestalo, a tak se šlo do penalt. Začínali naši – hned tu první však poslal jinak spolehlivý exekutor Hauf mimo bránu! Takže začátek boje o bonusový bod nic moc. Jehlička však první penaltu domácích chytil a začínalo se odznova. Pak proměnil Malý i domácí hráč. Pak však nedal Chvojka, domácí ano a k bodu měli opět blíž. Poté byli postupně gólově úspěšní naši Vácha i Vladyka, ale i dva domácí hráči. O všem mohla rozhodnout pátá série. Pokud by domácí exekutor dal, bylo rozhodnuto. Jenže na penaltu se rozběhl domácí gólman a Jehlička mu ji chytil. A tak se šlo do 6.série. I na naší straně kopal gólman, Jehlička však desítku nedal. A protože  domácí hráč poté svůj pokus proměnil, z bodu navíc se radovaly Svitavy. V naší personální situaci a při vývoji tohoto svitavského zápasu musíme být asi rádi i za ten bod. Znamená to, spolu s Moravskou Třebovou jsme ještě v základní hrací době neprohráli. A dále i to, že na čele tabulky je pořádná tlačenice a je to mimořádně vyrovnané. Dokonce první  4 celky včetně Slatiňan mají 16 bodů a o pořadí rozhoduje skóre. A další vlčáci číhají za nimi. A právě teď hrají dva z 16 bodových spolu – ve čtvrtek 28.9. předehráváme svůj mistrák v Moravské Třebové, která je zatím černým koněm.
 soutěže. To bude důležitý mač.

Zdroj: http://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-svitavy-slatinany/



Sestavy


TJ Svitavy
T. Jílek [-] - J. Novák [-] , P. Bartoš [-] (61. M. Ryšavý [-] ) , D. Juřík [-] , F. Čížek [-] (89. A. Novák [-] ) , M. Čížek [-] (71. T. Přibilík [-] ) , D. Svoboda [-] , M. Frolo [-] , J. Chlup [-] , M. Czehowský [-] , F. Jiroušek [-] (86. D. Jukl [-] )

Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - M. Kudrnka [-] (61. T. Valda [-] ) , T. Vácha [-] , V. Trňák [-] (76. J. Slavík [-] ) , P. Vladyka [-] , O. Hauf [-] , J. Luptovský [-] , J. Malý [-] , J. Málek [-] , M. Chvojka [-] , T. Beneš [-]

ŽK: 35. D. Juřík , 52. M. Frolo - 10. M. Kudrnka , 22. V. Trňák , 22. O. Hauf , 52. T. Beneš , 67. M. Chvojka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jelínek Jiří - BEDNÁŘ Jaroslav, HOŘÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.