2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:00

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička vyhrála až v sedmém kole


Branky


52. A. Andrle , 75. T. Mbah
0

Jak utkání probíhalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Áčko naplno bodovalo až v 7. kole, když v domácím prostředí porazilo v průměrném zápase v derby Hlinsko, především po zlepšeném výkonu ve druhém poločase. V 1. poločase toho v chladném počasí diváci mnoho neviděli, nejvíce o sobě dával vědět Awuku, ale jeho největší šance z trestného kopu skončila na spojnici hostující branky. V další šanci se objevil M. Mbah, ale s jeho prudkou střelou si hostující brankář Hlavatý poradil.

 

V nástupu do druhého poločasu nás podržel Slaný, který v golové pozici vychytal střídajícího Cacha. V 52. si na centr Awuka naběhl Andrle a dorážkou rozvlnil hostující síť. V55. minutě po spolupráci Awuka, nepřekonal hostujícího brankáře v dobré pozici M.Mbah. V 74. minutě se po centru do pokutového území nejlépe zorientoval T. Mbah a rozhodl o prvním tříbodovém vítězství v nové sezóně.

 

zdroj: https://skpolicka.wordpress.com



Sestavy


SK Polička
O. Slaný [-] - T. Mbah [-] , M. Mbah [-] , F. Awuku [-] , P. Navrátil [-] (75. M. Vondra [-] ) , A. Andrle [-] , R. Netolický [-] , V. Pazdera [-] , J. Čejka [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

FC Hlinsko
M. Hlavatý [-] - M. Hlouš [-] (85. J. Chmelík [-] ) , . Ali [-] (46. A. Cach [-] ) , F. Křivka [-] , J. Portyš [-] , Z. Dostál [-] , B. Vukliševič [-] , D. Pelikán [-] , J. Nevole [-] , D. Mayer [-] , T. Volf [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Depeš Michal - PAVLAS Jiří, HALVA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.