3:1
(1:0)
81. M. Frolo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošnice doma pokořily Svitavy


Branky


18. D. Fejl , 66. D. Forman , 73. D. Fejl - 81. M. Frolo
0

Info přináší web domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání nám vyšel dobře ve 2 min střílel Forman , ale brankář Jílek si poradil. V 6 min zatáhl míč po pravé straně Forman a zpětnou přihrávkou hledal spoluhráče ...nenašel. V 11 min po rohu se zastřeloval Fejl , ale Jílek opět připraven . V 17 min se už stav měnil  Mocanu vybojoval míč přesně rozehrál na P. Šindeláře ten průnikovou přihrávkou oslovil nabíhajícího Fejla ....zakončení lobem bylo parádní 1:0 . Ve 35 min chtěl využít špatnou rozehrávku Šebek jeho dalekonosnou střelu brankář chytil . Hosté dvakrát zahrozili z pravé strany , ale jejich zakončení bylo nepřesné. 

 

Druhý poločas začali hosté lépe na naše hráče asi dopadla tíha zodpovědnosti . Na 15 min jsme vypadli úplně z role a hosté si vytvořili šanci naštěstí nedali . V 59 min hosté udělali chybu v rozehrávce a z levé strany šel sám M. Šindelář , ale šanci prováhal . V 62 min nás hosté vystrašili nebezpečným brejkem naštěstí nezakončili . Hosté se snažili o vyrovnání a vzadu začali hrát na větší riziko . Tak přišla naše chvíle v 65 min se hezky uvolnil dobře hrající Fejl a míč naservíroval Formanovi mířil přesně 2:0 . V 72 min Šebek našel Fejla a ten si kličkou položil i Jílka a bezpečně skóroval 3:0 . Zdálo se být hotovo , ale přišla komplikace v 80 min prošel středem hřiště hostující hráč a šel sám na Šimona ten jeho střelu vyrazil , ale hlavou dorážel Frolo 3:1. Hosté už více nestihli a náš tým si závěr utkání pohlídal . Bereme za domácí utkání tři body a jsme moc rádi za výhru . Pochvala pro celý tým . Vynikli Fejl , Forman , J. Vančura , Mocanu .

Zdroj:: http://sktremosnice.webnode.cz



Sestavy


ŽSK Třemošnice
D. Šimon [-] - M. Král [-] , J. Šebek [-] , D. Forman [-] , L. Mocanu [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , D. Fejl [-] (88. R. Šťastný [-] ) , P. Kalina [-] (78. V. Petr [-] ) , O. Vančura [-] , M. Šindelář [-] (74. M. Brom [-] )

TJ Svitavy
T. Jílek [-] - J. Novák [-] (75. A. Novák [-] ) , D. Juřík [-] , F. Jiroušek [-] , D. Svoboda [-] , D. Veselský [-] (16. F. Čížek [-] ) , M. Frolo [-] , T. Slezák [-] , D. Jukl [-] (46. P. Bartoš [-] ) , J. Chlup [-] , M. Czehowský [-]

ŽK: 77. D. Forman , 80. V. Petr - 34. J. Chlup , 60. M. Frolo , 70. D. Juřík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Mrkvička Martin - NOVÁKOVÁ Karolína, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.