3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany pokořily Choceň


Branky


0

Report nám přináší web domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tentokrát už „jen“ bez 4 opor (Hudec,Kopecký,Slováček,Rešetár) jsme nastoupili proti soupeři, který byl před tímto utkáním jen 3 body za námi. Přesto naši za nevlídného sychravého počasí získali hned od úvodních minut převahu. A brzo jsme byli za svou aktivitu odměněni gólem. V 7.minutě vysunul Hauf na pravé straně Luptovského, ten přesným centrem našel hlavu Váchy na malém vápně a ta se nemýlila – 1:0. Ve 12.minutě poslal nádherný balón Koudelka na Trňáka tak, že ten postupoval sám na zkušeného Gerčáka, jenže ten našemu záložníkovi vyběhnutím snížil střelecký úhel a střelecký pokus vyrazil. Pak v rozmezí dalších 10 minut přišly z naší pravé strany další dva centry do vápna hostí, ale tentokrát už nikdo nezakončil. Ve 27.minutě uvolnil Koudelka Váchu, jenž tvrdě pálil, Gerčák s potížemi jeho pokus jen vyrazil a pro dobíhajícího Luptovského už nebyl problém dokopnout míč z malého vápna do brány – 2:0. Poločas už se dohrál bez vážnějších šancí na obou stranách. Soupeř se sice sympaticky snažil o kombinační hru, ale naše spolehlivě hrající obrana jeho hráče do žádné větší příležitosti po rychlých brejcích nepustila.

 

o změně stran začali lépe hosté. V 59.minutě vydařeně vypálil z 25 metrů k tyči Holec, ale Jehlička jeho ránu vyrazil. O minutu později na druhé straně uvolnil Vladyka Luptovského, ten přesně odcentroval na Haufa, který ve skluzu z malého vápna poslal míč do sítě – 3:0. V 68.minutě nám nebyl uznán asi regulérní gól Koudelky pro údajný ofsajd, který viděl na hřišti jen asistent hlavního sudího, nikdo jiný…. Z protiútoku zakončoval „z první“ ze 7 metrů kapitán Chocně Myšák, mířil k pravé tyči, jenže Jehlička reflexivně vyrazil. V 75.minutě šla pro změnu na druhé straně těsně vedle rána Váchy z otočky. V 75.minutě předvedl další parádní zákrok Jehlička po jedovaté střele jednoho z hráčů hostí z 8 metrů! V 77.minutě dloubl Vladyka míč za beky na rozběhnutého Koudelku, ten pálil bez přípravy z velkého vápna přesně k pravé tyči, ale Gerčák tam stihl doskočit včas a gólu zabránil, když vytěsnil míč na roh. V 80.minutě byl zastaven praporkem stejného asistenta sudího Koblasa, který už upaloval sám na gólmana (přičemž vybíhal v okamžiku přihrávky z jasně neofsajdové pozice)! V 85.minutě ještě po levé straně pronikl do vápna Koblasa, zaseknul si míč, poté pálil přesně k pravé tyči, ale Gerčák výborně vyrazil. Do konce zápasu už se nic podstatného neudálo, a tak jsme doma ve slušně hraném zápase získali 3 body a opět bez obdrženého gólu. Teď jedeme dvakrát za sebou ven – do Svitav a Třemošnice. A chtělo by to v obou případech bodovat naplno. Na špici tabulky je totiž i po 6 kolech pořádně husto. 

Zdroj:  http://spartakslatinany-cz.webnode.cz



Sestavy


Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - M. Chvojka [-] , J. Málek [-] (72. J. Koblasa [-] ) , T. Vácha [-] , P. Vladyka [-] , V. Trňák [-] , O. Hauf [-] , T. Koudelka [-] , J. Malý [-] , J. Luptovský [-] , T. Beneš [-]

FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - M. Kubový [-] (88. J. Zachař [-] ) , L. Krejza [-] , A. Hanus [-] (45. D. Šafek [-] ) , F. Lebeda [-] , L. Myšák [-] , M. Sršeň [-] , T. Pirkl [-] , I. Holec [-] , D. Kubíček [-] (83. D. Sklenář [-] ) , B. Fogl [-]

ŽK: 82. T. Beneš - 24. A. Hanus , 53. L. Krejza .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schmeiser Kamil - HALVA Radek, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.