0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Třebová si veze tři body z Poličky


Branky


0

Krátké info nám přináší hostující web. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu jsme si přát nemohli. Hned z první útočné akce jsme skórovali. Skalický zatáhl míč, přihrál vpravo Ezrovi, který odcentroval do vápna, kde Zahálka umístil míč pod břevno – 0:1. Tento moment domácími otřásl a dá se říci, že se z něho vzpamatovat nedokázali. Dále jsme pokračovali v aktivním výkonu, měli převahu, vypracovali několik šancí a proměnili tu ze 41. min.. Bárta dlouhým odkopem na polovinu soupeře našel Müllera, který využil špatného postavení gólmana a s přehledem ho přehodil – 0:2. Po změně stran se obraz hry nezměnil. Polička si první vyloženou šanci vypracovala až minutu před koncem, ale Hotmar bravurním zákrokem Mbaha vychytal. Nedáš, dostaneš. Grepl prošel z levé strany do vápna, udělal kličku gólmanovi a zasunul míč do prázdné branky – 0:3. A překvapivý avšak spravedlivý debakl byl na světě.

 

zdroj: http://www.fkceskatrebova.estranky.cz



Ohlasy k zápasu


SK Polička
Michal Kozel, trenér SK Polička: Byl to náš nejhorší zápas podzimu z hlediska množství chyb, kterých jsme se dopustili. Předvedený výkon nebyl zdaleka takový, jaký bychom si představovali. Hosté byli rychlejší, důraznější, bojovnější, my jsme se snažili předvádět naši hru, ale vůbec se nám to nedařilo. Měli jsme sice nějaké náznaky šancí, ale v celkovém pohledu jsme si v tomto utkání nezasloužili bodovat.

FK Česká Třebová
Petr Pražák, trenér FK Česká Třebová: Oboustranně kvalitní utkání. Pro nás o to lepší, že jsme si odvezli tři body. Povedl se nám začátek utkání, kdy jsme šli v první minutě po pěkné akci do vedení. Tento průběh nám vyhovoval, výborně jsme bránili a vyráželi do rychlých protiútoků, ve kterých jsme spálili ještě další stoprocentní šance. Soupeř si tutovku vypracoval až v závěru utkání za stavu 0:2. Tuto šanci však zneškodnil brankář Hotmar a chvilku na to pečetil výhru Grepl.



Sestavy


SK Polička
O. Slaný [-] - M. Vondra [-] , T. Mbah [-] , F. Awuku [-] (62. P. Navrátil [-] ) , M. Mbah [-] , V. Pazdera [-] , J. Mužík [-] (46. A. Andrle [-] ) , R. Netolický [-] , J. Čejka [-] (78. T. Švec [-] ) , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

FK Česká Třebová
J. Bárta [-] (46. J. Hotmar [-] ) - M. Kopecký [-] (67. J. Vondra [-] ) , O. Skalický [-] , P. Rataj [-] , P. Zahálka [-] (88. J. Stolín [-] ) , P. Müller [-] , O. Ezr [-] (66. L. Roušar [-] ) , F. Grepl [-] , M. Fučík [-] , V. Novotný [-] , M. Kubásek [-]

ŽK: 17. J. Čejka , 32. R. Netolický , 77. M. Vondra - 55. M. Kopecký , 57. P. Zahálka .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - VALENTA Jan, BENEŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.