Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městec kradl u lídra


Branky


0

Krátké info přináší facebook hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani A mužstvo dnes s brankami nezůstalo pozadu. Klukům se podařil husarský kousek a přestříleli zatím lídra této soutěže Lanškroun 3:5 na jejich půdě. Domácí byli zaskočeni hned v úvodu prvního poločasu, kdy inkasovali hned v 5. minutě, kdy se trefil Marek Netušil a v 9. minutě naše nová posila Martin Doša. Domácí snižují ve 21. minutě Ptáčkem na 1:2. Nám se ale podařilo opět odskočit o dvě branky v 36. minutě gólem Davida Salfického. Bohužel v samotném závěru prvního poločasu po faulu domácí proměňují Savychem ve 44. minutě penaltu. I úvod druhého poločasu se nám povedl, v 50. minutě zvyšuje svým druhým gólem Marek Netušil po chybě brankaře na 2:4. V 56. minutě přichází po faulu druhá penalta a Ptáček se nemýlí 3:4. Domácí ještě několikrát zahrozili, ale branku se jim již nepodařilo vstřelit. Nás uklidnila branka Davida Jablečníka v samotném závěru utkání opět po chybě brankaře. Hoši velká gratulace!

 

zdroj: Heřmanův Městec - facebook



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun
Pavel Hrabáček, trenér TJ FO Lanškroun: „Soupeř hned z prvního útoku udeřil a druhý dopadl navlas stejně. Tím nás dostal do úzkých a museli jsme snažit s tím něco udělat. Podařilo se nám rychle snížit po pěkné akci, ale přišel brejk, který jsme nestihli pokrýt. Přesto ještě do poločasu přišlo snížení na 2:3. Z ojedinělé akce jsme dostali po přestávce gól do prázdné brány a to nás hodně poznamenalo. Je to škoda, že jsme utkání prohráli, když jsme hráli po dlouhé době na hlavním hřišti.“ Z

FK Jiskra Heřmanův Městec
Heřmanův Městec: Zápas v Lanškrouně se nám podařil. Jeli jsme alespon pro bod a jsou z toho tři body. Naši hráči hráli s velkou chutí bojovali do poslední minuty i když Lanškroun byl velmi dobrý soupeř. Chválím tímto celé mužstvo. Jen tak dále! Myslím, že do mužstva dobře zapadly dvě posily a to Martin Doša a Marcel Rodek.



Sestavy


FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - Š. Kolomý [-] (90. O. Veselý [-] ) , L. Komínek [-] , O. Doležal [-] (57. D. Jung [-] ) , L. Krejsar [-] , F. Ptáček [-] , D. Skalický [-] , P. Savych [-] (88. O. Macháček [-] ) , J. Karlík [-] , S. Popelář [-] , L. Vaníček [-] (82. P. Stasiowski [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - M. Doša [-] (73. D. Vrátil [-] ) , M. Rodek [-] (89. T. Dvořáček [-] ) , J. Musil [-] (28. P. Vegeš [-] ) , S. Mach [-] , M. Jablečník [-] , M. Netušil [-] , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] , D. Salfický [-] , R. Jošt [-]

Počet diváků: 260. Rozhodčí: TROCHA Adam - LUKÁŠEK Jiří, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.