1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dospěl do penalt, ve kterých kralovala Třemošnice


Branky


0

Report nám přináší web Moravské Třebové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třemošnice, podle expertů jeden z favoritů soutěže,po čtyřek kolech je až na patnáctém  místě tabulky.Průběh utkání tomu neodpovídal.Úvod utkání se převážně odehrával mezi šestnáctkami.10.Novák našel centrem dobře postaveného Poláka,jehož unáhlené zakončení přes golmana Šimona se do branky nevešlo.16.Po chybě domácího Vančury se na levé straně pokutového území dostal ke střele M.Šindelář.Kamisch jeho tvrdou střelu v pádu vyrazil.29.Po autovém vhazování  letí další rána na bránu domácích,tentokrát z kopačky Šebka.Kamisch vyrazil nad břevno.Domácí byli bezzubí,hosté si vypracovali další šanci ve 40.Šebek a J.Vančura se ťukesem dostali za obranu Slovanu,Kamisch rychlým výběhem atak likviduje.

 

Druhá půle začala pološancí Poláka v 53.Ten se dostal na hranici pokutového území k balonu,střela s rychlostí splašeného slimáka se došourala kolem tyče do autu.Domácí ostré kraje nebyly tentokráte nabroušeny,střed pole měli pod kontrolou hostující Vančurové,Šindelářové a Šebek.61.Další šanci třemošnických zastavil Kamisch pádem pod nohy J.Vančury.64.Šebek proběhl kolem čáry pokutového území,přihrál P.Šindelářovi-0:1.70.Konečný vnikl po pravé straně do šestnáctky,přihrál Okrouhlému,jemuž se střela příliš nepovedla.Balon se dostal k Polákovi a ten prázdnou bránu neminul-1:1.75.Kiks Strnada mohl potrestat P.Šindelář,mířil však hodně vysoko.76.Konečně slibná akce domácích.Polák prostrčil balon mezi obránci v pokutovém území M.Vančurovi.Toho snad faulovala gravitace.Místo zakončení chtěl vymodlit pentli.Škoda,možnost se situací naložit lépe,tu byla.Zbytek se odehrál v poklidu a na světě byl potřetí v sezoně výsledek 1:1 a penalty.První se dostali ke slovu hosté.P.Šindelář 0:1.Strouhal je již delší dobu v této činnosti neomylný a proměnil s jistotou-1.1.Poté proběhl souboj golmanů.Hostující Šimon překonal Kamische s odřenýma ušima,když domácí brankář střelu téměř vyrazil-1:2.Novák bez problémů 2:2.Hostující Mocanu a M.Šindelář byli úspěšní,hráči Slovanu Okrouhlý a M.Vančura vysokými střelami donutili ptactvo k předčasnému odletu na jih2:4.Slovan-to je Robin Hood letošní soutěže-nějaké body přenechavá týmům z posledních míst tabulky.

 

zdroj: http://www.skpslovan.cz



Ohlasy k zápasu


SKP Slovan Moravská Třebová
Zdeněk Válek, trenér: První poločas byl od nás nepovedený, bez nahrávky, bez dostupování hráčů, nebylo to vůbec dobré. Po přestávce jsme se trochu zlepšili, co se týče aktivity a bojovnosti, ale kombinace pořád za moc nestála. Alespoň jsme ale začali získávat míče ve středu pole a vytvořili si kolem šestnáctky soupeře několik pološancí. Po chybě při autovém vhazování soupeře jsme však bohužel inkasovali, naštěstí se nám podařilo rychle vyrovnat. Remíza byla zasloužená, na vítězství to nebylo, podali jsme slabý výkon. Navíc jsme pokazili i penalty.

ŽSK Třemošnice
Trenér Leoš Cirkl: Utkání mělo úroveň, hrálo se rychle a důrazně. Obě mužstva měla rychlý přechod do útoku. Šli jsme po hezké akci do vedení, bohužel domácím se celkem brzy podařilo vyrovnat. Potom přišla ještě jedna šance, ale gólově neskončila. stav se nezměnil a šlo se na penalty. Ty jsme zvládli dobře a bereme zaslouženě dva body.



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Kamisch [-] - J. Válek [-] , R. Polák [-] , M. Okrouhlý [-] , M. Vančura [-] , Z. Konečný [-] , J. Marák [-] , M. Strnad [-] , T. Novák [-] , J. Strouhal [-] , J. Štaffa [-] (71. M. Sommer [-] )

ŽSK Třemošnice
D. Šimon [-] - J. Šebek [-] , D. Forman [-] , M. Šindelář [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , O. Vančura [-] (83. M. Brom [-] ) , P. Kalina [-] , V. Petr [-] , M. Král [-] , L. Mocanu [-]

ŽK: 73. M. Vančura , 78. M. Sommer - 48. M. Šindelář , 86. J. Vančura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jansa Adam - HOŘÍNEK Lukáš, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.