Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

13.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílý Kostel doma naplno bodoval


0

V dohrávce 13. kola III. třídy jih Libereckého okresu dokázal Bílý kostel naplno bodovat proti Rynolticím, které udolal výsledkem 4 : 1. Výhra to, ale nebyla snadná. O výsledku rozhodli střelci Kostela až v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů ke vstřelení gólu nevedla

V prvním poločase se domácí Rynolticím bránili. Hosté si však stoprocentní šanci nevytvořili. Sporný okamžik z konce prvního dějství byla standardní situace před vápnem hostů, situace byla na hraně, zaváněla penaltou, a proto se domácí dožadovali pokutového kopu. Rozhodčí však nařídil volný přímý kop, ale ani ten domácí nedokázali proměnit ve vstřelení branky a tak se do kabin odcházelo za stavu 0 : 0. 

čtyři branky do sítě Rynoltic

Fanoušci v prvním poločase žádnou branku neviděli. Navíc se domácí bránili nájezdům Rynoltic. Druhý poločas však pro domácí vyzněl mnohem lépe. Bílý Kostel se probudil a dobrým výkonem po trefách Černohorského, Laibla, Ďuriše a Janků změnil stav zápasu. Hosté v závěru dokázali již jen kosmeticky upravit stav zápasu na 4 : 1. Domácí tak po dlouhé době naplno bodovali. Čtvrté Rynoltice však porážka v Bílém Kostele až tak mrzet nemusí. Na první příčku ztrácejí propastných sedmnáct bodů a pátý Hrádek v osmy lidech podlehl vysoko Hlavici 0 : 5.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
Dofek: V prvním poločase jsme se jen bránili. Sporná situace, kdy se měla pískat penalta nás však mrzet nemusí. Dokázali jsme vyhrát.




Sestavy


TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
J. Binar [-] - P. Šindelář [-] , P. Motejlek [-] , J. Černý [-] , .. Dofek [-] (45. L. Janků [-] ) - R. Galbavý [-] , L. Vejvoda [-] , R. Janáček [-] , M. Laibl [-] - J. Černohorský [-] , D. Ďuriš [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.