Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka díky třígólovému Tomáši Fišarovi porazila Trutnov


Branky


0

Fotbalisté Trutnova byli úspěšní, když museli dotahovat – dvakrát se jim podařilo smazat dvoubrankové manko. Vedoucí branku se jim ale vstřelit nepodařilo. Když se navíc hosté čtvrthodiny před koncem posadili potřetí, nenašel Trutnov další vyrovnávací odpověď. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soboteckým se vydařil vstup do zápasu a hosté se už v šesté minutě dostali díky trefě Tomáše Fišara do vedení. Rychlá inkasovaná branka ale povzbudila domácí k lepším výkonům. Trutnovští tak v následujících minutách převzali ofenzivní aktivitu a ve třicáté čtvrté minutě vytěžili vyrovnávací branku, kterou dal Denis Vošanovič.

Domácí ale nedokázali svoji koncentraci udržet do konce poločasu a krátce před odchodem do kabin znovu inkasovali – ve čtyřicáté čtvrté minutě se podruhé prosadil Tomáš Fišar.

 

Ve druhém poločase Trutnov znovu navázal na svoji aktivitu a opět vyrovnal. V jednašedesáté minutě se o branku na 2:2 postaral Tomáš Groer. Za remízového stavu se Trutnov dostával do šancí, kýženou vedoucí branku ale domácí fotbalisté nedali. Na druhé straně se naopak znovu prosadila Sobotka. Rozhodující branku nemohl dát nikdo jiný než Tomáš Fišar, který tak v pětasedmdesáté minutě zkompletoval hattrick. Sobotka tak porazila Trutnov 2:3.



Ohlasy k zápasu



SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: K utkání do Trutnova jsem odjížděl s těžkou hlavou. Absence několika hráčů a lepení sestavy + náš hendikep umělá tráva. Navíc se již v desáté minutě zranil zkušený Pavlíček. Kluci však zabojovali a střelecky se blýskl třemi pěknými brankami Tomáš Fišar. Všem hráčům pochvala za odvedený výkon. Velmi dobře odřídilo utkání trio rozhodčích.



Sestavy


MFK Trutnov B
P. Žák [-] - P. Matějka [-] , J. Handlíř [-] , M. Přívratský [-] - O. Šimůnek [-] , P. Ficner [-] , V. Kuhn [-] (75. J. Herout [-] ) , T. Groer [-] , P. Kučera [-] - Š. Landa [-] , D. Vošanovič [-] (43. M. Štěpánek [-] )

SK Sobotka
A. Mäsiar [-] - Z. Přikryl [-] (88. P. Zahradník [-] ) , J. Taneček [-] , V. Kunst [-] , T. Fišar [-] , O. Knobloch [-] , T. Pavlíček [-] (11. M. Prokorát [-] ) , D. Šotka [-] , V. Bárta [-] , P. Halbych [-] , T. Klečal [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - TREJBAL Adam, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.