2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka zdolala Roudnici a dostala se do čela tabulky


Branky


0

Fotbalisté Sobotky těžili z nástupu do obou poločasů. Domácím se pokaždé podařilo vstřelit jednu branku, zatímco Roudnice korigovala pouze jednou, vyrovnat se jí nepodařilo ani při závěrečném náporu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotečtí vstoupili do zápasu plni odhodlání a bojovnosti. I díky tomu se již ve třinácté minutě ujali vedení, když se prosadil Tomáš Fišar. Domácí se snažili udržet aktivní přístup i v dalším průběhu první půle, v šestatřicáté minutě se ale dopustili zaváhání, které vyústilo ve vyrovnávací branku. Na poločasových 1:1 dával útočník hostů Jakub Šiška.

Na začátku druhého poločasu na tom byli herně lépe opět domácí. Ti navíc v padesáté minutě vystihli rozehrávku soupeře a díky zakončujícímu Danu Wojcikovi se znovu dostali do vedení. Za stavu 2:1 se Roudnice snažila o vyrovnání.

 

Zhruba v posledních dvaceti minutách hosté začali stupňovat svůj tlak. Domácí ale nakonec odolali díky zákrokům brankáře Antonína Mäsiara, na jehož straně stála i branková konstrukce, kterou hosté nastřelili. Když nebyl na svém místě sobotecký gólman, či brankové tyče, zachránilo Sobotku nepřesné zakončení soupeře – při jedné akci Roudnice minula odkrytou bránu. Sobotka tak s vypětím všech sil udržela těsný náskok a zvítězila 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: Do utkání jsme vstoupili aktivněji než hosté a odměnou nám byla vedoucí branka. Ve 35 minutě jsme soupeři doslova darovali vyrovnávací branku. Tohoto luxusu se musíme zbavit, v dalších utkáních by se nám to nemuselo již vyplatit. Ve druhé půlce jsme odskočili v 50 minutě na 2:1 a pak začal být lepší na hřišti náš soupeř. Díky výbornému Masiarovi jsme odolali a body tak zůstali doma. Hráče můžu pochválit za bojovnost, ne však zejména ve druhém poločase za hru, kterou se prezentovali.




Sestavy


SK Sobotka
A. Mäsiar [-] - D. Wojcik [-] (76. M. Men [-] ) , J. Taneček [-] (90. M. Prokorát [-] ) , M. Topič [-] (67. L. Král [-] ) , T. Fišar [-] , O. Knobloch [-] (88. V. Bárta [-] ) , Z. Přikryl [-] (59. V. Kunst [-] ) , D. Šotka [-] , T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] , T. Klečal [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - J. Černý [-] (69. M. Vítek [-] ) , M. Cuberka [-] - L. Koutník [-] , Z. Mikan [-] , P. Houser [-] , F. Bárta [-] - T. Kučera [-] , J. Šiška [-] - J. Novotný [-] (26. M. Novotný [-] ) , M. Tykva [-] (46. J. Krejcar [-] )

ŽK: 61. T. Klečal , 88. J. Taneček - 69. J. Šiška .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Nývlt Roman - JANOTA Josef, MATĚJKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.