Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice porazily Náchod. Nováček tak po čtvrtém kole slaví třetí vítězství


Branky


0

Fotbalisté Kobylic mohli během zápasu těžit z dobrého vstupu do zápasu – během úvodních šestnácti minut totiž vstřelili dvě branky. Náchodu se v dalším průběhu zápasu podařilo pouze snížit, a Kobylice tak zvítězily 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobylicím se vydařil vstup do zápasu a už v osmé minutě se dostaly do vedení. Kapitán domácího týmu Jaroslav Vávra z přímého kopu vyslal přesnou střelu, která zapadla k tyči náchodské brány. V šestnácté minutě už domácí vedli o dva góly, když gólmana Romana Weissera chytrou střelou překonal Jiří Dítě.

Dvoubrankové vedení domácí hráče uspokojilo a více do hry se začali dostávat fotbalisté Náchoda. Za zvýšenou aktivitu byli hosté odměněni v sedmadvacáté minutě, kdy si Tomáš Bareš naběhl za obranu Kobylic, kličkou obešel gólmana Davida Vokála a snížil na 2:1.

Těsně před koncem první půle si ale domácí vzali dvougólové vedení zpět. Jiří Dítě se v pětačtyřicáté minutě prohnal náchodskou obranou a druhou trefou v zápase určil poločasové skóre 3:1.

Do druhého poločasu vstoupili Náchodští s odhodláním vstřelit kontaktní branku. Proto se hosté prezentovali svižnou hrou a četnými náběhy za kobylickou obranu. Právě po jedné takové akci se podařilo snížit obránci Davidu Schärferovi.

Hosté povzbuzeni dalším gólem pokračovali ve svém náporu, další výraznější šanci si ale nevypracovali. Kobylicím se tak v závěru zápasu podařilo definitivně potvrdit své vítězství, když v osmdesáté šesté minutě upravil na konečných 4:2 Pavel Dvořák.


 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Libor Tobišek - trenér mužstva FC Spartak Kobylice: Zápas s rychlonohou rezervou Náchoda pro nás byl fyzicky náročný. Nebojím se konstatovat, že v tomto zápase nevyhrála rychlost ale zkušenost. Dřevorubecky vydřené tři body zůstaly v Kobylkách.




Sestavy


FC Spartak Kobylice
D. Vokál [-] - J. Dítě [-] , T. Havlíček [-] (46. B. Ilič [-] ) , R. Brzek [-] , J. Pšenička [-] (73. D. Rašín [-] ) , J. Vávra [-] , L. Říha [-] (88. M. Pozler [-] ) , J. Dařbuján [-] , F. Josef [-] (46. J. Valenta [-] ) , P. Dvořák [-] , M. Khol [-]

FK Náchod B
R. Weisser [-] - J. Vejprava [-] , L. Rudolf [-] (72. E. Krombholz [-] ) , F. Gois [-] (60. M. Brožek [-] ) , T. Bareš [-] , D. Volf [-] (46. P. Růžička [-] ) , Š. Brožek [-] , J. Melichar [-] (46. M. Jahoda [-] ) , J. Rorbach [-] , D. Schärfer [-] , M. Prokeš [-]

ŽK: 78. P. Dvořák - 80. D. Schärfer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stejskal Luboš - HRON Miroslav, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.