4:1
(1:0)
78. J. Mikušík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka porazila Dobrušku a zůstává stoprocentní


Branky


9. T. Klečal , 56. T. Fišar , 74. J. Taneček , 88. V. Kunst - 78. J. Mikušík (p.)
0

Soboteckým se herně vydařil zejména druhý poločas, ve kterém vstřelili tři branky a rozhodli o vítězství 4:1. Sobotka v prvních třech kolech neprohrála, zatímco Dobruška zůstává bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty zápasu vyšly lépe Sobotce, která se díky brance Tomáše Klečala ujala už v deváté minutě vedení. Na rychlou branku ale domácí nedokázali navázat. Ofenzivní převahu převzali fotbalisté Dobrušky. Ti ji ale nedokázali gólově využít. Sobotecké při přechodu do útoku zrazovala přesnost přihrávek, a proto se domácí ke vstřelení další branky v prvním poločase nedostali.

Ve druhém poločase domácí zlepšili a zpřesnili svoji hru a podobně jako v první půli vstřelili brzkou branku. V padesáté šesté minutě se ke střele z velké vzdálenosti napřáhl Tomáš Fišar. Na jeho projektil hostující gólman Marek Pěnička nedosáhl a Sobotka tak vedla o dvě branky.

Za dvougólového stavu se domácí lehce stáhli, zároveň však neváhali proměňovat rychlé protiútoky. Taková možnost ke skórování se Sobotce naskytla v sedmdesáté čtvrté minutě, kdy na 3:0 zvyšoval Jakub Taneček.

Hosté se nemínili vzdávat ani za trojnásob nepříznivého stavu. I díky tomu Dobruška přišla s rychlou odpovědí a čtyři minuty po třetí brance domácích přišel korigující gól, který z penalty vstřelil Jakub Mikušík.

 

Branka na 3:1 hosty nabudila k závěrečnému tlaku. Hosté se usadili na polovině soupeře, další gól ale nevstřelili. Naopak. V osmdesáté osmé minutě Sobotka definitivně potvrdila své vítězství, když na konečných 4:1 upravoval střídající Vojtěch Kunst. 



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: Utkání se nám zejména v prvním poločase herně nepovedlo. V přechodové části jsme ztráceli nepřesnými přihrávkami hodně balónů. Ve druhé půlce jsme se herně zvedli a odměnou byla krásná střela Fišara na 2:0 V 74.min proměnil brejk Taneček na 3:0. Pak jsme si hru zkomplikovali zbytečnou penaltou. V závěru jsme výsledek pojistili čtvrtou brankou. Hráčům dík za bojovnost zejména ve fázi, kdy se herně nedařilo. Bojovné utkání zvládlo velmi dobře trio rozhodčích.




Sestavy


SK Sobotka
A. Mäsiar [-] - D. Wojcik [-] , J. Taneček [-] , Z. Přikryl [-] (63. V. Kunst [-] ) , O. Knobloch [-] , T. Fišar [-] (79. L. Král [-] ) , D. Šotka [-] , D. Juriga [-] (83. J. Dolejš [-] ) , P. Halbych [-] , T. Pavlíček [-] , T. Klečal [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - L. Vrátný [-] , P. Hrabar [-] , M. Majer [-] (83. B. Bohuňovský [-] ) , D. Eimann [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] , J. Kulang [-] (83. M. Pago [-] ) , L. Gerža [-] , R. Čopík [-] , P. Krahulec [-]

ŽK: 39. J. Taneček - 56. D. Eimann .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Buchta Petr - MUCHA Tomáš, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.