T. Valeš 9. (p.)
Z. Pištora 15.
2:3p.
(2:2)
27. T. Groer (p.)
37. L. Šimočko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov smazal dvougólové manko a porazil Hostinné na penalty


Branky


9. T. Valeš (p.) , 15. Z. Pištora - 27. T. Groer (p.) , 37. L. Šimočko
0

Po úvodních patnácti minutách se zdálo, že Hostinné čeká dobrý vstup do sezony – domácí totiž vedli o dvě branky. Jak rychle ale Tatran dvougólové vedení nabyl, tak rychle jej i pozbyl. Ještě do konce první půle Trutnov vyrovnal, aby nakonec zvítězil v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Hostinného i Trutnova vstoupili do nové sezony energicky a nadšeně. Lépe do zápasu vstoupili domácí fotbalisté, kteří dostali míč do sítě už ve třetí minutě. Branka Josefa Marka ale pro ofsajd neplatila. Gólovou radost si Hostinné vynahradilo o šest minut později. V deváté minutě hosté zabránili střele Vojtěcha Vladeky jen za cenu faulu, po kterém následoval pokutový kop. Penalty se ujal Tomáš Valeš, který bezpečně proměnil.

Po čtvrthodině hry už bylo vedení Tatranu dvougólové. Sražená střela Tomáše Maličkého se odrazila ke Zdeňku Pištorovi, který zakončením umístěným k tyči zvýšil na 2:0. Domácí tým se nechal dvougólovým vedením příliš snadno uspokojit a Trutnov se začal dostávat do hry.

Ve dvacáté sedmé minutě dostali možnost kopat penaltu i hosté, když ve vlastním vápně fauloval Tomáš Valeš. Pokutový kop si vzal na starost Tomáš Groer, který překonal gólmana Zítka a snížil na 2:1. Deset minut nato bylo skóre znovu vyrovnané. Trutnovští ve třicáté sedmé minutě rozehrávali rohový kop. Na centrovaný balon si ve vápně nejvýše vyskočil Lukáš Šimočko, který hlavou srovnal na 2:2.

Krátce před koncem první půle mohlo jít Hostinné znovu do vedení. Na pravé straně unikl hostující obraně Tomáš Maličký, který do pokutového území soupeře narýsoval dobrý centr, Vojtěch Vladeka na něj ale bohužel pro domácí nedosáhl.

Na začátku druhého poločasu byli znovu aktivnější domácí. Řadu šancí ale fotbalisté Tatranu nevyužili, a to i kvůli tomu, že jednou nastřelili břevno Kamitzovy brány. V posledních dvaceti minutách začali hrozit i hosté, ani oni ale rozhodující trefu nepřidali. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu.

 

Trutnov sice nevstoupil do rozstřelu ideálně – hned první střelec vysoko přestřelil – přesto se nakonec radovali právě hosté. Domácí David Bartůněk totiž trefil břevno a penaltu Adama Rodra vychytal gólman Kamitz. Po penaltové výhře 3:4 tak Trutnov získal dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Na úvod sezóny viděli diváci rychlé a útočné utkání z obou stran. Nám nestačilo ani vedení 2:0, místo zvýšení náskoku jsme nechali soupeře ještě v první půli vyrovnat. Po změně stran se šance střídaly na obou stranách, ale žádná se již neujala. Trutnov ukázal svoji kvalitu a po penaltové loterii bere bod navíc.




Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - T. Maličký [-] (72. D. Polák [-] ) , D. Kracík [-] , V. Valášek [-] (68. P. Šmucer [-] ) , J. Marek [-] , V. Vladeka [-] (54. D. Bartůněk [-] ) , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , J. Slavík [-] (63. M. Brož [-] ) , L. Kracík [-] , Z. Pištora [-] (74. A. Rodr [-] )

MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - M. Liška [-] (50. F. Michl [-] ) , M. Přívratský [-] , J. Handlíř [-] (76. P. Kučera [-] ) , L. Šimočko [-] - V. Kuhn [-] , M. Štěpánek [-] , O. Šimůnek [-] , T. Groer [-] - D. Vošanovič [-] , Š. Landa [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Buchta Petr - PÁLKA Martin, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.