J. Knyrek 14. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:15

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec během sedmi minut otočil skóre a porazil Slavii


Branky


14. J. Knyrek (p.) - 68. T. Petr , 75. P. Liška
0

V prvním poločase se hradecká Slavia dostala do jednobrankového vedení, svůj náskok ale nedokázala navýšit. To se jako osudné ukázalo ve druhém poločase, kdy hosté dvěma trefami rozprostřenými do sedmiminutového úseku otočili skóre na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečné situace byly před oběma brankami k vidění od úvodu zápasu. Už v prvních desítkách vteřin domácí zahrávali rohový kop, po kterém vznikla v pokutovém území skrumáž, hradbu těl ale Slavia nedokázala propálit. Ve druhé minutě Červený Kostelec přenesl hru do vápna pomocí autového vhazování, hlavičku namířenou k tyči ale bravurním zákrokem vytěsnil gólman Moník.

Ve čtrnácté minutě se jeden z hráčů Slavie probíjel pokutovým územím, jeho postup však hosté nedovoleným zákrokem zastavili. Rozhodčí neváhal a nařídil penaltu. Té se ujal Jakub Knyrek, který přesnou střelou k tyči otevřel skóre zápasu

Další průběh hry nabídl řadu osobních soubojů a málo prostoru pro kombinaci před oběma brankami. Červený Kostelec zahrával několik standardních situací, v zakončení ale hostujícímu týmu chyběla přesnost i důraz.

Ve druhém poločase hosté otevřeli a zrychlili svoji hru. Do útoku vyráželi především po pravé straně hřiště. Do šancí se dostávali i domácí. V padesáté druhé minutě se jeden z hráčů Slavie dostal ve vápně ke střele, tak však nebyla dostatečně důrazná. O chvíli později se do úniku probíjel Jakub Kynrek, u míče byl ale dříve gólman Petr Kobos.

Nedotažených brejků mohli domácí litovat v šedesáté osmé minutě, kdy se červenokosteleckému Tomáši Petrovi podařilo vyrovnat na 1:1. O sedm minut později se. Červenému Kostelci podařilo dokonat nenápadný obrat. Centrovaný balon od rohového praporku v sedmdesáté páté minutě tečoval do sítě Petr Liška.

 

V závěru domácímu týmu chyběla přímočarost. Fotbalisté Slavie místo zakončení hledali přihrávkou ještě další spoluhráče, a i proto se jim nepodařilo vyrovnat. Na konci minutového nastavení mohl. Červený Kostelec vstřelit i třetí branku – dvojice hostujících fotbalistů se octla sama před brankářem Moníkem, ten však pohotovým zákrokem zmařil šanci hostů. Na jejich výhru 2:1 to mělo ale pramalý vliv. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: Do zápasu jsme šli s vědomím, že chceme na domácím hřišti konečně bodovat. Bohužel ani tentokrát to nevyšlo, soupeř hrál ze zabezpečené obrany a opět po našich individuálních chybách otočil skóre. Jsem zklamán z toho, jakým způsobem hráči utkání odehráli, očekával jsem větší nasazení a vůli porvat se o výsledek.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , M. Hloušek [-] , M. Klicnar [-] - J. Linhart [-] , M. Dostál [-] , Š. Derner [-] - J. Knyrek [-] (64. J. Rolník [-] ) , T. Erber [-] - J. Lán [-]

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - O. Koval [-] (46. D. Kaufman [-] ) , T. Petr [-] , T. Martínek [-] , D. Petrů [-] , M. Barták [-] , D. Veseleňák [-] , P. Runkas [-] , P. Liška [-] , D. Hála [-] , M. Kováčik [-]

ŽK: 66. Š. Derner , 82. M. Klicnar - 28. T. Petr , 30. O. Koval , 34. M. Barták .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Martínek Miroslav - PEŠAVA Otakar, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.