2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivnější Třebeš zdolala Lázně Bělohrad


Branky


0

Fotbalisté Lázní Bělohrad byli zejména ve druhém poločase aktivnější a nebezpečnější než domácí, přesto se ani jednou nedostali do vedení. Na první branku Třebše dokázali hosté v prvním poločase reagovat, na gól dvacet minut před koncem už ale odpověď nenašli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání doprovázely nepřesnosti, neurovnaná kombinace a nedovolené zákroky na obou stranách. Jako první se z kostrbaté hry vymanili domácí, kteří se ve čtrnácté minutě dostali do vedení. Lukáš Michal se u levé autové čáry chopil balonu a zpoza vápna napřáhl k nebojácné ráně, která nabrala výborné parametry a skončila v horním rohu bělohradské brány.

Po inkasované brance se do hry začali více dostávat hosté, kteří po sérii náznaků šancí v šestadvacáté minutě vyrovnali. Bělohradští ve středu hřiště zachytili rozehrávku domácích a Tomáš Berger se po levé straně dostal až do pokutového území Třebše, a ranou z úhlu propálil gólmana Kollátora.

Za vyrovnaného stavu byli aktivnější fotbalisté Lázní Bělohrad, kteří se drželi na polovině domácích. I přes nápor, vyvíjený na pokutové území Třebše, ale hosté nedokázali vstřelit branku, která by je poslala do vedení. Svůj podíl na tom měl i domácí gólman Vojtěch Kollátor a jeho pohotové zákroky.

Ve druhém poločase byla převaha a šance Lázní Bělohrad ještě markantnější. Podobně jako v první půli však hosté troskotali na brankáři Kollátorovi, díky kterému byl stav nadále remízový. V sedmdesáté minutě navíc domácí z ojedinělé akce vstřelili branku. Třebeš zahrávala standardní situaci, po které se prudký centrovaný balon snesl k zadní tyči. V těchto prostorech číhal Lukáš Kordač, který hlavou dostal míč za záda gólmana Marka Galla.

 

V závěrečných dvaceti minutách nebyli fotbalisté Lázní Bělohrad tak nebezpeční jako před inkasovanou brankou. Třebeš tak těsný náskok udržela a zvítězila 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva TJ Sokol Třebeš: Dramatické utkání, po jehož většinu měli hosté míč více na svých kopačkách. Nás opět podržel gólman Kollátor a dobrá produktivita v protiútocích. Stále je ale co zlepšovat. Stále nám unikají úvody zápasů. Zautomatizovat se musí i přebírání a dostupování hráčů.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
V. Kollátor [-] - D. Tesař [-] , L. Michal [-] , J. Vlach [-] , M. Kincl [-] , J. Odehnal [-] - M. Krykorka [-] , P. Majer [-] (68. J. Černý [-] ) , L. Kordač [-] (90. J. Neugebauer [-] ) - L. Drapák [-] (58. J. Sobotka [-] ) , J. Fridrich [-] (65. J. Zeman [-] ) -

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - T. Berger [-] , P. Topič [-] , J. Odvárko [-] (74. J. Hrnčíř [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , T. Rejman [-] (85. R. Šorm [-] ) , T. Blažek [-] , D. Malý [-]

ŽK: 9. M. Krykorka , 50. L. Kordač , 66. J. Vlach - 19. J. Loner , 36. J. Odvárko , 72. P. Kazda , 78. T. Berger , 91. J. Lánský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mucha Tomáš - FILIP Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.