Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany v závěru zápasu otočily skóre a zvítězily nad Cidlinou


Branky


0

Domácí se dokázali prosadit po čtyřech minutách hry, poté jejich brankář vychytal pokutový kop. Přestože Libčany před koncem poločasu vyrovnaly, Cidlina byla ve druhé půli aktivnějším mužstvem. Domácí ale sužovaly nepřesnosti v zakončení, a po dramatickém závěru se proto radovali hosté, kteří během deseti minut vstřelili tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlině vyšel vstup do zápasu. Už ve čtvrté minutě se domácí dostali do protiútoku, kdy čtyři hráči v modrém postupovali proti dvojici bránících fotbalistů Libčan. Akci domácí zakončili přízemním centrem namířením na hranici malého vápna, kde čekal skórující Pavel Pokorný.

V sedmnácté minutě měly Libčany ideální šanci na skórování. Hosté získali penaltu, jejíž exekuce se ujal Lukáš Hubička. Domácí tým však podržel gólman David Průcha, který Hubičkovu nepříliš dobře umístěnou ránu vyrazil.

Za nepříznivého stavu se do útoku musely více tlačit Libčany. To domácím otevíralo možnosti pro protiútoky. Při přechodu do útoku ale domácí fotbalisty sužovala nepřesná a pomalá kombinace a kvůli tomu se Cidlina obírala o výraznější šance.

Po půl hodině hry přišlo vyrovnání. Prudký centr z pravé strany se snesl až k zadní tyči, kam si naběhl Lukáš Hubička, aby ve skluzu překonal gólmana Průchu.

I ve druhém poločase bojovaly oba týmy spíše s vlastními nepřesnostmi. V padesáté minutě se domácí Pavel Pokorný probojoval do vápna, rozvlnil však pouze boční síť hostující brány. O chvíli později měli domácí ještě vyloženější šanci. Míč se v malém pokutovém území dostal hráči Cidliny, ten ale před poloodkrytou bránou selhal a přestřelil.

Rozhodující okamžik přišel deset minut před koncem. Lukáš Hubička se v pokutovém území obtočil s balonem kolem bránícího hráče, překonal gólmana Průchu a poslal Libčany do vedení. Cidlina se v závěrečných minutách snažila o vyrovnání, v devadesáté minutě ale Libčany definitivně rozhodly. Po brejku se střelou do odkryté brány prosadil Michal Blažej, bývalý hráč domácích. Ve druhé minutě nastavení hosté přidali i čtvrtý gól, který vstřelil Josef Mokrý.


 



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - P. Obermajer [-] , P. Mejstřík [-] , J. Jelínek [-] (68. M. Jilemnický [-] ) , P. Ruml [-] (46. V. Mokošín [-] ) , M. Vincour [-] , P. Mokošín [-] , M. Holec [-] , F. Hlušička [-] , P. Pokorný [-] (81. P. Stránský [-] ) , J. Vrabec [-]

SK Libčany
J. Rolejček [-] - D. Hůlka [-] , L. Hubička [-] (90. J. Mádlo [-] ) , T. Kabeláč [-] , J. Fenz [-] (57. J. Mokrý [-] ) , M. Šejvl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] (90. J. Linder [-] ) , M. Blažej [-] , A. Chromek [-] , P. Rompotl [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: Šedivý Michal - FRANĚK Jakub, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.