3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice se proti Vrchlabí trefily už po čtrnácti vteřinách


Branky


0

Fotbalisté Hořic těžili z výborného vstupu do zápasu. Jiskra se trefila už po čtrnácti minutách a další gól přidala po čtvrthodině hry. Krátce před poločasem domácí vstřelili i třetí branku, která definitivně rozhodla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořická Jiskra vstoupila do zápasu bleskovým způsobem a už po čtrnácti vteřinách se dostala do vedení. O rychlou úvodní branku se postaral Josef Rubeš. Domácí povzbuzení úspěšným nástupem do zápasu v patnácté minutě zdvojnásobili své vedení. Centr od rohového kopu se u přední tyče snesl k Patriku Palmovi, který míč nechytatelně tečoval do sítě.

V dalším průběhu první půle se Vrchlabí začalo soupeři vyrovnávat a dostávalo se do náznaků šancí. Ty však zůstávaly nevyužity. Naopak Hořice krátce před poločasem vstřelily třetí gól. Jiří Melichar se dostal do úniku po levé straně hřiště, zaseknutím balonu se zbavil vrchlabského obránce a prudkou ranou z úhlu propálil gólmana Patrika Hladíka.

 

Ve druhém poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou další branky ale nepadly. Hořice si svůj pohodlný tříbrankový náskok pohlídaly a dovedly zápas do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: Důležité utkání pro nás začalo rychlou brankou ihned po rozehrání a v patnácté minutě dobře zahraným rohovým kopem. To nás uklidnilo a třetí branka těsně před poločasem utkání definitivně rozhodla. Druhý poločas jsme zvládli dobře takticky a dohráli s čistým kontem. Pochvala všem hráčům za skvěle zvládnutou první šestinu soutěže.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Tomáš [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Vodnárek [-] - J. Kočí [-] (66. P. Kolovrátník [-] ) , J. Rozsévač [-] , P. Kuneš [-] (59. A. Šlambera [-] ) , P. Palm [-] - J. Rubeš [-] (73. D. Melaga [-] ) , J. Melichar [-] -

FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - M. Tomčík [-] , P. Žďárský [-] (63. P. Šafář [-] ) , P. Kraus [-] , O. Matěják [-] , M. Hradecký [-] , M. Stránský [-] , J. Fink [-] , Š. Hančovský [-] , L. Mejsnar [-] , M. Hanuš [-] (80. J. Cink [-] )

ŽK: 29. Š. Hančovský , 44. M. Hradecký .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Buchta Petr - VÍTEK Pavel, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.