0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebši stačila k výhře nad Vrchlabím jediná branka


Branky


0

V utkání dvou loňských účastníků A třídy si větší převahu udržovali fotbalisté domácího Vrchlabí. Markantní herní převaha ale domácím branku nepřinesla, naopak hostům z Třebše stačila k vítězství jediná trefa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu se více na balonu drželi domácí fotbalisté. Dobrou šanci na ohrožení branky Vrchlabští dostali v desáté minutě, kdy zahrávali přímý kop. Střelu zpoza vápna brankář hostů Vojtěch Kollátor vyrazil před sebe, následná dorážka domácích ale nebyla přesná.

O to více byli domácí opaření v jedenácté minutě, kdy se Třebeš prosadila prakticky z první akce, při které se dostala na útočnou polovinu. Třebešský Daniel Tesař chtěl pravděpodobně centrovat, jeho balon ale ve vzduchu nabral gólové parametry a zapadl přesně pod břevno vrchlabské brány.

Inkasovaná branka lehce otupila úvodní nápor Vrchlabí. Ve dvacáté třetí minutě Třebeš zahrávala přímý kop, střelu mířící do dolního rohu ale gólman Patrik Hladík vytěsnil mimo své tři tyče.

V závěru poločasu se Vrchlabí znovu usadilo na polovině Třebše, hosté ale i díky pohotovým zákrokům gólmana Kollátora své těsné vedení uhájili.

I ve druhém poločase Vrchlabí zahrávalo řadu standardních situací. V padesáté osmé minutě Milan Tomčík zakroutil balon z přímého kopu. Vrchlabský fotbalista už zvedal ruce nad hlavu, míč se ale nakonec odrazil od tyče zpět do hry.

 

O tři minuty později domácí poslali do vápna soupeře ostrý centr, který Třebeš dokázala na poslední chvíli srazit těsně vedle své brány. Většina druhého poločasu se odehrávala na polovině Třebše, z četných centrů ale Vrchlabí vyrovnávací branku nevytěžilo. Třebeš tak své těsné vedení udržela zvítězila 0:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva TJ Sokol Třebeš: Hodně těžký zápas. Velice kvalitní domácí od počátku hrozili téměř výhradně z výborně zahrávaných standardek a jejich dorážek. Po dvou také zvonila konstrukce naší brány. Naše vítězství je možná trochu šťastné. Nicméně kluci celý zápas odmakali na jedničku. Soupeře pouštěli pouze před vápno.Nedali jsme další dvě šance, které by domácí asi zlomily. Vítězství je o to cennější, že pro zranění nemohli nastoupit tři hráči základu, avšak jejich zástupci se opravdu pochlapili.



Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - M. Tomčík [-] , P. Žďárský [-] , O. Matěják [-] , M. Hradecký [-] (67. P. Kraus [-] ) , S. Novák [-] (74. M. Stránský [-] ) , J. Fink [-] , Š. Hančovský [-] , J. Pleva [-] (50. L. Mejsnar [-] ) , L. Hawel [-] , M. Hanuš [-] (88. P. Šafář [-] )

TJ Sokol Třebeš
V. Kollátor [-] - J. Odehnal [-] , J. Vlach [-] (55. D. Hruška [-] ) , J. Černý [-] (46. L. Kordač [-] ) , M. Zbořil [-] , L. Michal [-] , D. Tesař [-] - M. Krykorka [-] , P. Majer [-] - L. Drapák [-] (83. M. Ryšavý [-] ) , J. Fridrich [-] (70. J. Tošovský [-] )

Počet diváků: 350. Rozhodčí: Kubišta Josef - KUČERA Jan, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.