1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod zdolal Libčany a stále je bez ztráty bodu


Branky


0

Libčany a Náchod sehrály vyrovnané utkání, ve kterém byli o jednu branku šťastnější fotbalisté Náchoda. Ti tak potvrdili suverénní vstup do sezony a po čtyřech kolech neztratili ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního náznaku dobré šance se dostali hned v prvních vteřinách domácí, kteří využili náchodské ztráty balonu. Šanci Libčan ale zlikvidoval pozorný gólman Jiří Hladík. Ve třetí minutě na sebe poprvé upozornili i hosté, jmenovitě Ondřej Nejman, jehož střela z přímého kopu těsně minula horní roh domácí brány.

Ve dvanácté minutě se Náchod dostal do vedení. Jakub Vaněček se dostal za obranu Libčan a předložil balon gólově zakončujícímu Michaelu Moravcovi. Libčany mohly prakticky vzápětí vyrovnat. Lukáš Hubička spojil ve vápně soupeře svoji technickou kličku s pohotovou ranou, kterou zastavilo až břevno náchodské brány.

Domácí byli i v následujících minutách aktivnější, v zakončení ale buď nebyli přesní, nebo naráželi na pevnou obranu Náchoda.

Libčany se na útočné polovině držely i v úvodu druhého poločasu. Domácí měli k dispozici několik standardních situací – rohových kopů – po kterých bylo ve vápně Náchoda pořádně horko. V jednom případě hosté vykopávali balon na poslední chvíli z brankové čáry.

V šedesáté třetí minutě vybojovali standardní situaci i Náchodští. Centrovaný balon Patrika Simona se snesl k Janu Hablemu, který hlavou usměrnil míč do sítě. Za stavu 0:2 měli hosté i další šance na navýšení skóre, Patrik Simon ale mířil těsně mimo a gólovou oslavu Jakuba Vaněčka zastavil praporek pomezního rozhodčího.

 

V sedmdesáté osmé minutě se Libčany postaraly o zdramatizování závěru zápasu. Michal Blažej rozehrával přímý kop a jeho střela si nechytatelným způsobem našla cestu do náchodské brány. V posledních minutách Libčany sahaly po vyrovnání, jejich snahy však pohřbil gólman Jiří Hladík i jeho branková konstrukce. 



Ohlasy k zápasu



FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Utkání dvou poločasů, my jsme dali dva góly a domácí jeden. Oba týmy měly kus štěstí, ale v bojovném utkání vedoucích celků jsme byli šťastnějším týmem.



Sestavy


SK Libčany
J. Rolejček [-] - P. Rompotl [-] , D. Hůlka [-] , L. Hubička [-] , T. Kabeláč [-] , J. Mrázek [-] (85. J. Mokrý [-] ) , P. Jiřík [-] , M. Blažej [-] , A. Chromek [-] , T. Rak [-] (68. S. Libřický [-] ) , M. Černý [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - O. Nejman [-] , J. Hable [-] , D. Král [-] , M. Moravec [-] - T. Vejprava [-] , M. Brich [-] , P. Simon [-] (92. R. Pípek [-] ) , L. Hlava [-] (70. M. Rojšl [-] ) - M. Malý [-] , J. Vaněček [-]

ŽK: 35. D. Hůlka , 64. M. Černý , 75. P. Rompotl , 78. M. Blažej - 85. J. Vaněček , 87. M. Malý , 88. M. Brich .
Počet diváků: 231. Rozhodčí: Martínek Miroslav - MUCHA Tomáš, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.