0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Třebše na úvod sezony zdolal Vysokou v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Zápas mezi Vysokou a Třebší nabídl bojovnou partii, ve které se oba týmy do vyložených šancí příliš nedostávali. Náznaky příležitostí zůstaly nevyužity, a o vítězi proto rozhodovaly penalty. V nich svůj tým podržel třebešský gólman Mikuláš Heřman, který vychytal dva střelce soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Vysoká se sice v úvodu zápasu držela více na balonu, výrazné šance to ale domácím nepřineslo. Nováček soutěže z Třebše se prezentoval rychlým a důrazným presinkem, který domácím přidělával starosti v rozehrávce. Ve dvacáté minutě kapitán hostů Michal Krykorka vystihl rozehrávku soupeře a vybojoval míč pro spoluhráče Lukáše Drapáka, tomu se ale zakončení nepovedlo a domácí gólman Milan Pavliš jej vychytal.

Fotbalisté Třebše si rychle posílali balon z kopačky na kopačku, což domácí mnohdy nutilo k faulům. Gól však nepadl ani ze standardních situací. V první velké šanci se Vysoká octla v devětadvacáté minutě. Tečovaná střela Jana Škvrňáka propadla do vápna, kde se k balonu dostal Jaroslav Jelínek. Domácí záložník byl sám před brankářem Mikulášem Heřmanem, přesto na něj z bezprostřední blízkosti nevyzrál.

Ve druhé půli přibývaly nedovolené zákroky, góly však ne a ne přijít. Vysoká podobně jako v prvním poločase držela míč častěji, podobně jako přímočařejší Třebši se však domácím nedařilo své šance nebezpečně zakončit. Po bezbrankových devadesáti minutách tak na řadu přišel penaltový rozstřel.

 

Do rozstřelu vstoupila lépe Třebeš. Hostující gólman Mikuláš Heřman už v první sérii vychytal domácího Jana Podlipného, zatímco třebešský Martin Štajer proměnil. Stejný scénář se opakoval i ve druhé sérii, kdy Heřmana nepřekonal ani Martin Ptáček, a úspěšný Jan Sobotka poslal Třebeš do dvougólového vedení. Ve zbývajících dvou sériích už se žádný střelec nemýlil, a Třebeš tak zvítězila 2:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva TJ Sokol Třebeš: Na první zápas v kraji jsme se moc těšili. Jsme rádi, že se našim mladíkům oproti podstatně zkušenějším domácím nerozklepala kolena a zápas zvládli. Poděkování patří všem hráčům za nasazení a vůli podat co nejlepší výkon. Tím nahrazovali chybějící zkušenosti. Jen tak dál.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - J. Píša [-] , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , P. Kafka [-] - J. Jelínek [-] , J. Škvrňák [-] (78. J. Homolka [-] ) , R. Růžička [-] , M. Haken [-] - V. Bělka [-] , J. Pražák [-] (71. J. Podlipný [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Černý [-] (60. D. Hruška [-] ) , J. Odehnal [-] , L. Michal [-] , D. Tesař [-] - L. Kordač [-] (71. M. Zbořil [-] ) , M. Štajer [-] , M. Krykorka [-] , M. Kincl [-] (66. J. Sobotka [-] ) - J. Zeman [-] , L. Drapák [-] (66. P. Majer [-] )

ŽK: 50. J. Pražák , 85. M. Pavliš - 39. D. Tesař , 58. J. Černý , 87. M. Štajer .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Trejbal Adam - BAČO Ondřej, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.