2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Běrunice bez hráčů na střídání prohrály v Hrubém Jeseníku


Branky


0

Hrubý Jeseník zvládl záchranářský souboj s Běrunicemi, které zůstávají poslední. Naopak domácí atakují první polovinu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Utkání Hrubého Jeseníku s Běrunicemi platilo jako důležitý záchranářský souboj. Domácí byli s 12 body stále velmi blízko sestupových pozic, Běrunice se pak se se 7 body dlouhodobě drží na posledním místě tabulky. V boji o záchranu jim zrovna dvakrát nepomohlo ani to, s jakými problémy skládaly základní jedenáctku pro tento zápas. Nakonec v ní museli nastoupit i hráči, kteří se běžně na trávníku vůbec neobjevují. Na to mít někoho ještě na střídačce již nebylo vůbec pomyšlení.

Přesto se improvizovaná sestava zápasu nezalekla a na malém hřišti, které k soubojům vždy svádí, naplno bojovala. Mužstva působila poměrně vyrovnaně a hra se přelévala především kolem středu hřiště. Ani jeden z brankářů si na míč příliš nesáhl a padesátka diváků se nakonec před přesávkou nedočkala žádného gólu.

Síť nakonec dvakrát rozvlnili domácí

Domácí trenér Pavel Stránský, který si oproti svému kolegovi z Běrunic mohl dovolit luxus střídání této možnosti o poločasové přestávce nevyužil. Po změně stran začínal jeho celek působit proti často ne tolik trénovaným a vytrvalým hostím o něco lépe a brzy otevřel skóre.

O to se postaral útočník Ondřej Rybín, který po rohovém kopu přeskočil oba své strážce a důraznou hlavičkou zaznamenal úspěch. Běrunice sice nadále srdnatě bojovaly, ale k vyrovnání se příliš nepřiblížily a brankář Lukáš Pulda dochytal "v suchém triku."

Naopak Puldův Hrubý Jeseník v samém závěru své již tak nadějné vedení zdvojnásobil, když se střídajícímu záložníkovi Romanu Hurychovi podařilo prokličkovat se z vlastní poloviny až do přesného zakončení, na nějž byl gólman Kamil Chrastný krátký.

Běrunice tak po porážce 2:0 body nezískaly a musí doufat v zásadní zlom v jarní části sezóny.



Ohlasy k zápasu



Sokol Běrunice
Ondřej Vaňura: Dnes jsme body ani příliš nečekali, jelikož jsme jedenáct hráčů složili horko těžko a nakonec jsme kvůli zranění dokonce dohrávali v desíti. Musíme doufat v lepší výkon v příštím kole a především v úspěšnější jaro, jelikož jsme s přibývajícím časem čím dál tím více ohrožení sestupem.



Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - V. Pivec [-] , T. Hurych [-] , J. Jeník [-] (75. R. Hurych [-] ) , R. Stránský [-] (85. L. Krejčík [-] ) - M. Šifta [-] (57. M. Rys [-] ) , J. Riesz [-] , D. Knap [-] , D. Pulda [-] - M. Ott [-] , O. Rybín [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - P. Ouzký [-] , M. Chrastný [-] , P. Štěpán [-] , R. Černý [-] , P. Majer [-] , J. Podněcký [-] , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , R. Sarnecki [-] , O. Vaňura [-]

ŽK: 26. O. Rybín .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - OBRHEL Jaroslav (N), MAŠINDA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.