1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Domink Hora položil dvěma góly Běrunice na lopatky


Branky


65. R. Černý - 30. D. Hora , 38. J. Hojsák , 60. D. Hora , 70. J. Najmon
1

Rožďalovice si při svých postupových ambicích nemohou dovolovat zbytečné ztráty bodů, a tak Běrunice nepodcenily. Aktivní a snaživý herní projev jim následně opravdu přinesl další vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas bylo takřka rozhodnuto

Do utkání před pouhou čtyřicítkou příznivců okresního fotbalu nastoupili domácí v hodně poslepované sestavě, a to především z důvodů četných zranění. Tato improvizaná jedenáctka šla do zápasů s tím, že jej odehraje a vydá ze sebe vše, ale že to proti kvalitním Rožďalovicím zkrátka na body asi stačit nebude.

 

Přesto Běrunice nezačaly zle, úvodní minuty se zdály být Rožďalovicícm velmi důstojným soupeřem. Hosté sice šli po půlhodině hry do vedení brankou tradičního kanonýra Dominika Hory, poté však reagovali domácí dvěma velmi dobrými šacemi - trefeným břevnem a neproměněnou penaltou.

 

Bohužel pro Běrunice však platilo známé fotbalové "nedáš - dostaneš." Osm minut od Horova gólu se totiž prosadil ještě Jakub Hojsák, který tak zdvojnásobil vedení hostí. Díky tomu se šlo do šaten s tím, že druhý poločas je tařka jen povinností. Opravdu se totiž nepředpokládalo, že by si tým jako Rožďalovice nechal ve druhé půli takový náskok utéct.

Hora se trefil podruhé

Během poločasové přestávky si připravil střídání pouze domácí trenér, který stáhl ze hry Patrika Štěpána a místo něj svěřil důvěru zkušenému Petru Majerovi.

 

Po změně stran seděly předzápasové prognózy více než během prvního dějství. Běrunice začínaly fyzicky a pravděpodobně i psychicky odpadat, zatímco Rožďalovice neměly problém pokračovat v dobrém herním projevu.

 

Dominik Hora se tak dostával do mnoha šancí, z nichž po hodině hry jednu proměnil, a přidal tak svůj druhý gól. Po pěti minutách se ze spíše ojedinělé šance prosadili i domácí, konkrétně záložník Radek Černý.

 

Definitivní tečku za střeleckým účtem zápasu udělal tradiční kanonýr Jakub Najmon. Jeho Rožďalovice se ještě dostaly díky rychlým protiútokům do několika šancí, které však většinou nebyly dobře zakončeny, navíc vytáhl několik dobrých zákroků i Radek Ouzký.

 

Rožďalovice si tak připsaly vítězství 4:1.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


Sokol Běrunice
Ondřej Vaňura: Do zápasu jsme nešli s velkými ambicemi, protože jsme nejen nastoupili proti papírově mnohem silnějšímu týmu, ale navíc v hodně improvizované sestavě. První poločas jsme však neodehráli zrovna dvakrát špatně, horší to bylo ve druhém. Výsledek nás nemrzí ani tak jako zranění dalších hráčů.




Sestavy


Sokol Běrunice
R. Ouzký [-] - O. Vaňura [-] , M. Černý [-] , P. Štěpán [-] (46. P. Majer [-] ) , P. Náhlík [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , T. Brzák [-] , M. Čížek [-] , D. Hála [-] , D. Mašinda [-] (73. L. Janouch [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - D. Hora [-] , J. Chlomek [-] , V. Koláček [-] , J. Hojsák [-] , J. Najmon [-] , L. Moravec [-] (18. F. Veselý [-] ) , R. Jindřich [-] (76. J. Vlček [-] ) , L. Dont [-] , T. Pavel [-] , J. Žoha [-] (85. J. Veselý [-] )

ŽK: 33. M. Čížek - 17. R. Jindřich , 36. J. Žoha , 56. J. Najmon , 77. V. Koláček .
Hráči zápasu: R. Ouzký - D. Hora .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VINTER Miroslav - MOJŽÍŠ Marek, BRETT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 10. 2017 20:10
video: https://youtu.be/qOdjFu1n5pA